Marts 13., 2022


[info]honeybee20:56
Ja godīgi, tad es *emocionāli reaģēju*, ka pret Putinu jāuzvedas tā, kā pret jebkuru teroristu, nahuj bliezt pa Maskavu vai vismaz nosūtīt specbrigādi, lai mēģina nogalināt tos galvenos kverpļus tā, kā nobeidza bin Ladenu. T.i., NATO karaspēks UA basically tikai 1) vēl vairāk apdraudētu Ukrainu 2) apdraudētu mazāk aizsargātās NATO valstis 3) tāpat nenocirstu čūskai galvu, tikai noblieztu kaut kādus ļautiņus, kas īsti nesaprot, ko tur vispār dara. Es saprotu, ka ir atruna, ka Putins taču ir valsts galva, bet wtf, visi taču saprot, ka viņš tur nav demokrātiski ievēlēts or anything.

Nu tb Krievijas retorika ir "mēs te tikai darāmies pa militārajām operācijām, tie būsiet jūs, kas sāksiet pasaules karu, ja nodarīsiet mums pāri", bet Ukrainas retorika "šie ir teroristi, kas dara tipisku teroru" man kaut kā liekas dahuja pārliecinošāka.

Tā ir vecā problēma, "a ja nu cilvēks atgrieztos pagātnē, noviebtu Hitleru kā bēbīti, tad tak viņš būtu bēbīša slepkava", well, šis pat nav tik daudz, mēs redzam/neredzam, kas tur notiek, un tas nav nekāds bēbītis, bļe.

Read Comments

Reply


No:
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba