Marts 8., 2022


[info]vilibaldis10:07
Ja es pareizi saprotu, uz poļu robexžas visus baro ar žureku. Tā kā gastronomiskais ekskurss, khem, ir visai plašs.
Un borščs, šai gadījumā, var izrādīties gluži kā ambrozijs.

P.s. Bet hymora izjūta, man šķiet, kā reiz pareizą.

Read Comments

Reply


No:
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba