Septembris 10., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:27
Bet vispār take away no šī raksta rediģēšanas: man varbūt ir draņķīga atmiņa uz, teiksim, cilvēku sejām (tas ir diezgan creepy patiesībā, var totāli būt tā, ka es pat *atceros* cilvēku, bet viņa seju manā prātā jau ir aizstājuši citi vaibsti, kas man kādā brīdī ir likušies asociatīvi adekvātāki; man pat šķiet, ka es reizēm aizstāju cilvēku sejas jau tad, kad skatos uz viņiem)
bet man ir laba atmiņa (pagaidām) uz rakstiem, t.i., uz komentāru "Reference? Who said this? How is this statement grounded?" es varu drusku palauzīt galvu un atcerēties, kur šitais droši vien bija pateikts un kā to atrast, tas nekas, ka pašu tekstu esmu lasījusi pirms gadiem 3 un bez pārmērīgas intereses par subj.

Protams, ka major take away vajadzētu būt "saliec references nahuj uzreiz", bet tas vispār ir laps jautājums, jo 1) tā, kā es rakstu, man reizēm ir svarīgāk pateikt domu, pirms esmu samīzusies par tās lidojumu, un references meklēt vēlāk, 2) šajā gadījumā pats, pats sākotnējākais teksts bija neakadēmiska mikroesejiņa.

(That said, šausmīgi besī fakts, ka es esmu uzrakstījusi rakstu tēmā, kurā neorientējos, vot teiksim par savām jaunajām ontoloģijām es justos daudz komfortablāk, šis ir kaut kāds plānais ledus, it kā viss ir pareizi, bet - nu, teiksim, pie tēmas, kuru es pārzinu, es varu arī precīzi norādīt vietas, kurās izlaižu pāris loģikas soļus vai izsaku drosmīgu apgalvojumu, šajā tēmā man īsti nav sajūtas par to, kas ir vecs un zināms, un kas ir "wonderful" (c) peer review.)

(man šķiet, ir tā...)

honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba