Jūnijs 1., 2018


(Anonymous)22:08
Tikai par to var runāt AA, nevis tāpēc, ka tas ir slimi, bet tāpēc, ka apkārt ļoti ļoti daudzi nesaprot, kas ir atkarības un atkarīgos automātā stigmatizē. Tici man, ļoti daudzi AA vēlētos par savām idejām un saprastajām lietām stāstīt brīvi, bet to nedara tieši tāpēc, ka nejūt no "veselajiem" sapratni. Īpaši tāpēc, ka "veselie" visbiežāk atsakās saprast to, ka alkoholiķa rīcība bieži vien ir atkarības sekas, nevis tāpēc, ka pati persona būtu baigais pimpis / pīzda. Padomā – seksatkarīgajiem vispār! Cik cilvēkiem apkārtējie noticētu.

Tur tik tik daudzi ir nākuši mainīties un reāli mainās. AA paši ir postulējuši, ka strādā nevis uz publicitāti, bet uz efektivitāti. Manuprāt, tas ir labs veids, kā piesaistīt cilvēkus, kuri vēlas palīdzību, bet no kaut kā kaunās. Un tas ir galvenais, es vispār ne par ko citu nedomāju – ja kādam palīdz anonimitāte (un palīdz, daudziem tiešām palīdz), lai tā būtu.

Es saviem draugiem mierīgi stāstu, kur eju un kāpēc. Citi AA ir no citas paaudzes, kur šādas lietas vienkārši nesaprot un viņiem pasaka: aj, ko tu tur āksties.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba