Jūnijs 3., 2003


[info]susure22:01
offtopic par manu ieprieksheejo, nedaudz uzbruukosho tekstu dazhus postus atpakalj.
man ir paaraak liels slinkums taisiit valjaa tavu journal vai spiest podzinjas savai friendlistei, lai es tiktu pie taa posta, taa ka es rakstiishu sheit:

nu... tu mani shausmiigi iepriecinaaji patiesiibaa. nemaaku izskaidrot kaadeelj, bet tu esi tas cilveeks, kuraa es lielakoties klausos un kursh mani interesee un kuru es respekteeju. iespeejams tas ir deelj taa, ka tavs iikshkjis ir nedaudz garaaks par maneejo, bet man raadiitaajpirksts... bet kopumaa muusu plaukstas ir liidziigas :)
un, atziishos. esmu to teikusi citiem, bet tavaa klaatbuutnee es juutos neerti. lielaakoties... es pat varu meegjinaat izskaidrot kaadeelj tas taa ir, bet nedomaaju ka tas ir vajadziigs, turklaat peec mana shii teksta un to ko tu jau zini... vari izsecinaat pati.
tavs tekstinjsh, par to, ka es esmu viens no retajiem cilveekiem ar ko tu esi runaajusi taadeelj mani ljoti iepriecinaaja. ja es, savaa nenormaaliibaa esmu ienjemusi galvaa,ka cilveekam es nepatiiku tad shaadi teksti liek tikai apseesties uz griidas un tirinaat kaajas aiz laimes ;)

ai, aizmuldeejos... peedeejaa laikaa gribas rakstiit, bet bail seesties klaat jo paaraak labi apzinos, ka nav par ko.

karstu shokolaadi gribi? man te ir... ;)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba