Novembris 19., 2017


[info]honeybee18:39
Zini, skatīties "uz augšu" uz cilvēkiem un pēc tam pārmest, ka viņi neatbilst taviem stadartiem drīzāk ir tava, nevis cilvēku problēma. Ditto cerēt kaut ko izlasīt un pēc tam pukoties, ka neizlasīji. Viss, ko es teicu oriģinālajā ierakstā, ir tas, ka manā galvā velkas paralēles starp DžP publisko izpildīšanos populārajos video & to, kā cilvēki to apstrādā un Koleju grāmatām & to, kā cilvēki tās apstrādā. JA es runātu par DžP kā par psihologu, kurš nodarbojas ar psiholoģiju, tad es droši vien runātu pilnīgi citādi. Bet tas, ko viņš dara savos viģikos, nav nekāda "psiholoģija kā eksakta zinātne", kā tu pati norādi. Un, ja mēs ticam tavai informācijai, tad viņš to dara visnotaļ apzināti un organizēti, tātad par šiem video var runāt kā par lietu par sevi, nesagaidot, ka visi, kam tas nepatiks, uzreiz ies klausīties lekcijas un Beidzot Sapratīs Ka Viņš Patiesībā Galīgi Tāds Nav.
Un turklāt es jau pašā ierakstā precīzi norādīju, ka NEVARU to visu adekvāti kritizēt, ko es arī nedaru un uz to nepretendēju.

Un, ja nu kas, man tiešām personiski ļoti nepatīk tā kombinācija starp nepamatotiem komplimentiem manai superīgajai inteliģencei, kam seko pārmetums par to, ka es, lūk, nepietiekami labi kaut ko saprotu vai nepietiekami dziļi par to spriežu. Tas ir "tāda smuka meitene un tik rupji izrunājas" līmenis, un man tas nolasās kā jerking my chain gājiens, pret ko man personiski ir iebildumi.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba