Augusts 22., 2017


[info]honeybee12:55
nu es esmu izjutusi sēras par diviem puišiem, kas man šķiet grūti komunicējami/praktiski nekomunicējami, bet par sievietēm tikai līmenī "ah, fuck, laikam ar šo būtni par tēmu x mēs nesapratīsimies - ibo pat diskursi nav salāgojami -, nu pofig, ir taču citas lietas, par ko var konektēt"

tas par to atšķirību starp bi- un pan- savukārt bija obviously ironisks, džīz. TIK psiha, lai kluptu virsū cilvēkiem par "tu domā, ka es esmu biseksuāla, tādējādi noliedzot manu panseksuālo identitāti, tātad implicē, ka es seksuāli diskriminētu transpersonas?!" jau nu es neesmu un nekad arī neesmu bijusi.

cis- un trans-, savukārt, kā es nesen atklāju, nekādā veidā nav bipolārs. nu vismaz ne tajā "vai nu, vai, un mēs skaidri zinām un redzam atšķirības" interpretācijā - ibo kā transpersona var mierīgi identificēties cilvēks, kam ne prātā nenāk veikt transition, un kam nav nekādas gender dysphoria (tb cilvēks ir pilnīgā mierā ar savu ķermeni, vienkārši neidentificējas ar gender assigned at birth). *neliels kultūršoks, skatoties paneli ar vismaz trīs dažādu paveidu transpersonām un tā paša paneļa laikā aptverot, ka, referējot uz "you cis people in the audience" viņi laipni ietvēra diskusijā arī minoritāti :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba