Novembris 17., 2016


[info]honeybee11:13
ā, nu manā skatījumā "psiholoģiskais dzimums" ir reāli murky shit, nu tb hujviņzina, kāds ir mans "psiholoģiskais dzimums", un vai es viņu varu mainīt, ja godīgi turpinu iet uz terapiju? un kā tu vispār nosaki otra cilvēka psiholoģisko dzimumu, uz viņu paskatoties (tipa "tu izskaties pēc veča, značit domā kā vecis")? vārdu sakot, man tam prasās ĻOTI daudz atpakošanas :)

kamēr "sociālais dzimums/dzimte" (whatever, nu tb vārds "dzimte" man šķiet jocīgs, bet tas ir īsāks nekā sociālais dzimums) man meiko sensu, jo tas ir par to, kā cilvēks izskatās citiem *un* kuru punktu viņš pats atķeksē, ja viņam uzprasa par dzimumu (līdz ar to nav uzskatāmas par 100% valīdām versijas, kurās kāds ir sajuties kā īpašā sniegpārsliņa un "šodien es būšu nevis meitene, bet puisis, kas staigā kleitiņā un lieto meikapu, un fuck you! par to, ka aiz pieraduma nosauci mani par 'viņa'")

bet principā par šo te es laikam, ja ir runa par plašākām kategorijām, nevis īpašiem gadījumiem, šķēpus nelauzīšu, pietika ar pēdējo reizi, kad norāvos :D

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba