Novembris 16., 2016


[info]honeybee16:04
Ēmm. Ar vārdu "progresīvāks" es nebiju domājusi "automātiski labāks jo progress vienmēr ir labāks!!!", es biju domājusi "tāds, kas sper soli tālāk dotajā virzienā" vai trešais punkts skalā "regress-status quo-progress". Ja tu gribi ieteikt kādu piemērotāku terminoloģiju, droši.
Vai šis solis ir jāsper, kāds no tā labums, kā tieši to darīt un vai cilvēki to dara tāpēc, ka grib zīmēties ar savu kruto aktīvismu apmēram tāpat, kā grib zīmēties ar jauno aifonu - dafigviņzina, man nav datu.

Par praktiskajām implementācijām varu spriest tikai no ļoti ierobežotas pieredzes: safe space es esmu redzējusi vienreiz (bet LGBT+ safe space SF konā Somijā, visticamāk, nav reprezentatīvi), kvotas praksē esmu realizējusi, bet reverse seksisma virzienā (tb "davaj darām tā, lai katrā grupā ir vismaz viens džeks", kas droši vien nav reprezentatīvi), piedalījos olšūnu piketā. Pirmais manā pieredzē bija pilnīgi neitrāla pieredze, otrais droši vien pozitīvs (bet šis gadījums nenozīmē, ka visas kvotas visur ir pareizi), trešais pat nebija domāts kā progresīvs, jo pa lielam tikai saglabāja status quo (līdz nākamajai reizei, kad kādam sagribēsies izvilkt šo likumu) - bet tāds arī bija mērķis.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba