Novembris 16., 2016


[info]ze00:39
šis jau ir bišķiņ cringy feminisms/SJW'isms. ja pieņemam, ka pastāv tāda "ambienta seksisma/rasisma problēma" tad nesaprotu, kāpēc attieksme "lai melnādains bēglis transeksuālis nāk strādāt" nav veids, kā to risināt, bet gan ir pussolis no diskriminācijas? tādā veidā cilvēks taču radītu labu piemēru un tas varētu arī ilgtermiņā nākt par labu marginālajām grupām, kas tiek it kā represētas. tad sanāk, ka bez maz nepietiek arī ar pozīciju "lai geji dara ko grib, man vienalga", jo patiesi progresīvi būtu neizrādīt savu heteronormativitāti un stāties homoseksuālā dzimumaktā, lai geji nejustos excluded?

tā ir SJW problēma, ka viņi pamanās par seksistiem/rasistiem/ksenofobiem/islamofobiem nodēvēt tos, kas būtībā tādi nav, un tāpēc izsauc pret sevi nepatiku, kas pāraug politiskos protesta balsojumos par konservatīvajiem spēkiem.

turklāt, kas vispār ir "ambienta seksisma/rasisma problēma"? ir statistiski nozīmīgs epizožu skaits, kas pierādītu, ka šāda problēma pastāv? kāpēc ir tā, ka social justice apgalvojumiem burden of proof ir nebūtisks, ja vien tiek lietoti vajadzīgie atslēgas vārdi? sistēmiskais rasisms šeit, ksenofobija tur, eiblisms citur - un tas viss bez neviena pierādījuma. BET atliek vien izteikt kādu kritisku piezīmi par Islama ideoloģiju, tad uzreiz sākas: Islams nav homogēns, Islama vispār nav, vai tu esi lasījis Korāna 138. lpp, vai tu māki arābu valodu, ja nē, tad tā ir islamofobija, tas ir rasisms un ksenofobija!

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba