Augusts 19., 2016


[info]honeybee07:28
Bet vispār (jā, es izmantoju savu cibu, lai skaļi domātu, fuck off) man šķiet, ka ar bērniem ir līdzīgi kā ar augstāko izglītību. Lielākajā tiesā gadījumu tev viņu nahren nevajag. Retos gadījumos tu točna zini, ka vajag, un ka tu nebūsi laimīgs, ja nebūs šīs izglītības un visa, kas ar to saistīts. Augstākās izglītības (ne)esamība neraksturo tavas intelektuālās spējas, zināšanas vai citas kapacitātes (lai gan korelācija, pieņemu, pastāv). Bet. Ir tikai pareizi, ja sabiedrība tev laiku pa laikam apjautājas "a kur ir tava augstākā izglītība", un, ja tu pasaki, ka nav, izdod Žēlabainas vai Uzmundrinošas skaņas.
Protams, ka tu vienmēr vari pasūtīt viņus ratā. Man nav laika mācīties, jo man ir miljons bērni / es strādāju nonstopā un pelnu vairāk nekā tu / es jau tā bīdu krutāku zinātni nekā jūs varētu kaut mēģināt saprast / piedo, bet mans pat videni nav beidzis, tu tiešām gribi, lai es ar savu ienākšanu unī pazeminu kolektīvo IQ par 30 punktiem? / es paskatījos uz to jūsu zinātni un atzinu viņu par garlaicīgu un reāli kaitinošu vienlaikus / fuck off, manas smadzenes, ko gribu, to daru; un tavi draugi, kas zina, kāpēc tev tās izglītības nav, nekad neizteiks kaut kādas debīlas piezīmes, un vispār cilvēki, kurus tu uzskati par sakarīgiem, neizteiks, ja nu vienīgi mīļotais cilvēks, kam tu uzticies līdz pēdējam, kādreiz pievilks tevi klāt un iečukstēs ausī "bet tādam gudram, atjautīgam un viltīgam cilvēkam kā tu taču augstākā izglītība špicka vien būtu, un tu taču zini, ka es būšu ar tevi every step of the way", un tu viņam pat nesadod pa purnu.
Bet, zini, tajā brīdī, kad tu sevi identificē kā "degree-free", uz tevi var paskatīties drusk jocīgi, un varbūt kāds akadēmiķis kaut ko nošņaukāsies par mūsdienu jaunatni.

Un šitāda attieksme attiecībā pret bērniem droši vien ir likumsakarīga, unless
a) mēs beidzot apjēdzam, ka no šitās nolādētās sugas nevienam labāk nekļūst, un kolektīvi atņirdzamies,
b) mēs diezgan operatīvi izgudrojam (vēlams, visiem, ne tikai Bilam Geitsam un Donaldam Trampam pieejamu*) tehnoloģiju, kas atceļ nepieciešamību reproducēties,
c) ??? droši vien vēl kaut kas.

*bet tas jau ir cits ieraksts un par citu tēmu

/kā redzams, es atkal esmu sākusi normāli strādāt, ka to vien gribas kā šķiest laiku cibā

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba