Maijs 3., 2003


[info]sleep_talking19:28
no radiitaaja perspektiivas..nav taa, ka tu raksti to, kas tev jaaraksta? ne katraa gadiijumaa 'sev', tachu.. nu, ja 'kaadam', tad tachu ne - no izejas poziicijaam - videejam statistiskajam elektriibas lietotaajam?

kaa es to reiz uztveeru.. ja tu uzraksti par sevi/pasauli no sevis tik patiesi, cik tas ir iespeejams tev/vispaar - un tas ietver formu utt - tad tas aizskars arii citus. neizbeegami. taa buus arii citu patiesiiba. un pieredzes specifiskums definee lasiitaaju loku.

katrs cilveeks kaa tumsha upe. tas, kursh rada - vai meegjina - tie, kuri nirst. vai meegjina. smilshu saujas..un tev izdodas uznest daargakmeni. un tas var buut vieniigi kaut kas taads, kas muusos visos vienmer ir guleejis. bet tam pieskarties/iearudziit/atsegt - tam vajag tevi.
nu jaa, un tas, ko tu spej iznest.. taa nav nejaushiiba, bet tomeer, man liekas, kaut kads dotais lielums. mekleejumu diapazons.

//more apologies

//par muusu 'saprashanos'.. jau kopsh tavaam 'definiicijaam' man sajuuta, ka iisteniibaa, kaut kur zem tik sajuutamaas 'language incompatibility' mees viena otru saprotam. taa iluuzija, ko saskanjaa ar sho teoriju rada literatuura. tikai laba.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba