Maybe*


grad

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
uation.

Still feelin' kind a weird.

Flashwords - puķes, smiekli, smuki cilvēki, bailes, uztraukums, ruļļi, lietus, saule, šņabis, zelts, negulēšana, danči, koreja, dzimšandiena, stulbi, laimīgs un mīļš, saullēkts, atzīšanās, zelta šallīte, miegs, zemenes, atslēga, Rūdolfs, pēdējoreiz, kafija, skumji, atziņas, asaras, bildes, dāvanas, kreisā roka sāp, draugi un draudzība, electric feel, slidkalniņš, nepīpēšana, brainfuck, gadagrāmata, mīlestība, mazās karbonādītes, saldējums, zemes ceļš, Kārlis, logs, ūdens, galds, hujova.

Man ir tik jocīga sajūta tagad. It kā tipiski pēc kārtīgām hārdkōra ballītēm, kad viss šķiet tik saasināts un pārdzīvojumu pilns. Bet es zinu, ko daru, kas esmu, kas notiek ar mani. Es zinu, ka esmu šobrīd nekur, es zinu, ka man ir bail, es zinu, ka viss būs labi.

Un vairāk kā visu pasaulē es zinu to, ka 2dien es aizmirsīšos uz visiem 100% un man piedrāzt, kas šeit notiek, es tā gribu prom no visa un visiem, jo dažreiz ļoti apnīk. protams, ir cilvēki manā dzīvē, no kuriem man pat nedēļu ir smagi būt šķirtai.

Tas tā, izlaiduma dāvanas vārdā: "Nekad neatliec uz rītdienu to, ko vari izdarīt parītdien". (Marks Tvens)

Tags:
feeling:
nez nez nez nez
my music:
sex on fire/pararazzi/nothing compairs to you
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry