***

Sun 06.11.22 | 16:52
From:: hessin

uff, centīšos īsi :D

Tas, ka tur ir par daudz darbinieku, tas ir skaidrs. Tāpat kā visos citos startupos, kur klients ir nevis gala lietotājs, bet gan invenstori, kuriem vajag parādīt, ka uzņēmums aug. Un tad nu pieņem pakšiem tos darbiniekus, lai gan izdevumus paši nespēj segt, bet investori turpina iepiķot aiz FOMO un cerībām, ka kādreiz atpelnīs vienā vai otrā veidā (piem., uzņēmums beidzot sāks pelnīt vai atradīsies nākamais FOMO investors). Twitter gadījumā viņu cerības piepildījās, jo Masks pārmaksāja :D.

Tesla inženieriem ir jāstrādā Teslā. Varbūt viņi šito darīja brīvajā laikā, bet citādi sanāk, ka tiek izšķērdēti Teslas līdzekļi, jo Teslas inženieri dara citas ģēlas. Jebkurš jēdzīgs inženieris būtu pateicis, ka LOC kā metrika ir stulba. Bet izskatās, ka Teslas inženierim nav iekšas iebilst Maskam. Nu un tas, ka ir noplūdusi info par LOC kā metriku, ir tas, ka Teslas inženieri nespēja uztaisīt privātu kanālu Slack-ā.

Un, protams, ka starp darbiniekiem ir free raideri, bet šitā viņi izlej ārā ūdeni ar visu bērnu, bet man arī liekas, ka viņiem pofig par to - putra būs jāstrebj tiem, kas palikuši un izskatās, ka daļa par to neiebilst. Cits jautājums, vai viņi spēs to izstrebt.

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.