***

Mon 01.09.14 | 01:50
From:: hessin

emm.. laikam ir cilvēki, kuriem sirsniņas neliekas banālas un tādi, kuriem liekas. Pie šāda uzstādījuma man vēl prasās, lai kāds ar grafiti uzskribelētu 'love' kaut kur.

Bet man telefonā kontaktu lietotnei ikona ir sirsniņa. Kas, dīvaini, man netraucēja, likās pat asprātīgi, ka standarta portretu aizstāj ar sirsniņu, jo cilvēki ir tīk fooorši.
Bet citi tā nedomāja un forumā rakstīja, piem.,
"It confuses me whenever I have to call my boss;)."
"I find this heart-throwing both here and there silly, like a 14-year-old girl wearing pink dress and dotting her i with a heart. I never even do that with my own dearest, let alone the majority people in my contact list who are either just colleagues or acquaintances. That's just weird to think of them that way."
Bet tas bija citādāk, jo mākslinieks pats tā bija izvēlējies un neviens viņa darbu neizķēmoja, turklāt datora ikona ir kaut kas cits kā dzīvē. Man it kā šis jautājums nesatrauca, lai gan bija nepieņemamas sirsniņas un autordarba izķēmošana, bet tagad liekas diezgan lēti nokrāsot sirsniņu Latvijas karoga krāsās un vēl cerēt, ka valodas centram nebūs par ko piesieties, jo tā vidējā josla, redz, garumzīme..

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.