***
Thu 30.04.09 | 12:12
From:: hessin
Nesen piedzīvoju vēl 1 pārsteigumu.
Lakto jogurts ar smiltsērkšķu piedevu, un tad arī kefīrs ar šo pašu piedevu ->
Izlasīju sastāvu -> pievienots smiltsērkšķu sīrups, kas savukārt sastāv no ābolu koncentrāta (vai tml) un smiltsērkšķu aromatizētāja (ekvivalents dabīgajam), un lai krāsa būtu rižīga - pievienota krāsviela karotīns. No pašiem smiltsērkšķiem ir tikai smaka un tā pati nedabīga.
Un arī cepamie pulveri ir dažādi. Pamata sastāvdaļas ir soda, citronskābe un ciete, tad ir pulveris, kas citronskābi pamanās aizvietot ar skābuma regulētāju E450a, kam nav nekāda tautas nosaukuma, kaut kāds difosfāts. Nu vismaz to es vainoju pie tā, ka iepriekšējo reizi kekss bija neliels fail -- cepamais pulveris nebija izdarījis savu darbiņu un kekss tāds puspūties bija.
Un ja jau par ēdienu, tad gandrīz visus (99%) manus kāpēcīšus apmierina šī grāmata --
Tur ir arī formulas :)
Lakto jogurts ar smiltsērkšķu piedevu, un tad arī kefīrs ar šo pašu piedevu ->
Izlasīju sastāvu -> pievienots smiltsērkšķu sīrups, kas savukārt sastāv no ābolu koncentrāta (vai tml) un smiltsērkšķu aromatizētāja (ekvivalents dabīgajam), un lai krāsa būtu rižīga - pievienota krāsviela karotīns. No pašiem smiltsērkšķiem ir tikai smaka un tā pati nedabīga.
Un arī cepamie pulveri ir dažādi. Pamata sastāvdaļas ir soda, citronskābe un ciete, tad ir pulveris, kas citronskābi pamanās aizvietot ar skābuma regulētāju E450a, kam nav nekāda tautas nosaukuma, kaut kāds difosfāts. Nu vismaz to es vainoju pie tā, ka iepriekšējo reizi kekss bija neliels fail -- cepamais pulveris nebija izdarījis savu darbiņu un kekss tāds puspūties bija.
Un ja jau par ēdienu, tad gandrīz visus (99%) manus kāpēcīšus apmierina šī grāmata --
Tur ir arī formulas :)