crescendo

(bez virsraksta)

Feb. 26., 2013 | 05:31 pm
No:: crescendo

A kāpēc tu domā, ka pie tā nestrādā :D

Ja pop-sci gribi, pašķirsti pēdējo gadu Wiredus, par tēmu ir ik pa laikam un kaut kad pēdējos 2 gados bija pat vesels numurs par tēmu. Gan par to, kādā krāsā tabletītes jātaisa pret kuru slimību lai dabūtu bonusu no placebo efekta, gan par to, ka OMFG pēdējos gados farmācijas eksperimenti sāk izgāzties, jo nevar pārsist placebo efektu, jo placebo grupā simptomi sāk uzlaboties stipri vairāk nekā agrāk... (kas skaidrojas ar eksperimentu noturēšanu citās vietās - ja mums, postpadomīgajiem iedod smukus kabinetus, rūpīgus ārstus, kas dod pareizus padomus par dzīvesveidu & stuff, kas to būtu domājis, sāk uzlaboties arī Visi Pārējie Simptomi Ko Bija Jāarstē ar Eksperimentālajām Zālēm. ). Tb - ka vispār baigā nozīme ir ārsta attieksmei un manierei. Un pakāpeniskām neuzkrītošām dzīvesveida izmaiņām, d'oh.

Homeopātijas labā lieta ir viena - mazāk psiho māmiņu savus bērnus piepičķā ar antibiotikām =mazāk vides baktērijām evolucionēt pret-antibiotiku izturību. Jo pacienti, sušķi tādi, grib lai viņiem iedod to ripiņu, graudiņu, ripulīti. Bet nekādā gadījumā 'Jau otro reizi? Nu tad ķīmiju noteikti nevar'.

Ir 'homeopātiskie' medikamenti, kam ir ārstnieciskā fito viela reālos daudzumos. Aflubīnam pēdējo reizi kad čekoju, daži no augiem bija for real, un daži 'homeopātiskajās' koncentrācijās. (Galvas jaukšanai ir homeopātisko koncentrāciju apzīmējumi arī īstajām koncentrācijām, so there's that).

Un ir 'homeopātiskie' medikamenti, kam būtisks terapeitisks faktors ir tieši nesējvielai, nevis tai homeopātiskajai piejauktajai substancei. Visādi krēmiņi, smērītes, svecītes, spirta uzlējumiņi. Vai sezonai atbilstoši - degunos pūšamie aerosoliņi. Homeopātiskie.

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.