pink_pony

(bez virsraksta)

Dec. 13., 2012 | 03:03 am
No:: pink_pony

Well... Vispār tu neesi baigi savādāks. Tas vienkārši ir atkarīgs no katra iekšējiem "apļiem", kuros ir iedalīts ar kuru cilvēku. kas tiek darīts. Tu ļoti daudz nodarbojies ar visām šīm "mazajām dzīves jēgām" un filozofiju kā tādu par visdažādākajām tēmām un ar daudziem par tām runā. Bet tajā pašā laikā tu esi ignorējis gandrīz jebkuru manu meiģinājumu iesaistīties ar tevi sarunā par kādu filozofisku tematu. Jo es tev vienkārši neesmu attiecīgajā aplī.

Vienkārši 99% gadījumu es labprātāk dzeru džinu no trektera vai daru tamlīdzīgas, foršas, lietas, nevis runājos par dzīves jēgu, kuru paguvu ar atliektiem galiem atrast jau vidusskolā. Man vienkārši šīs tematikas šķiet 90% bezjēdzīgas, lai dēļ tām lauztu zobenus, tas nekā nenozīmē, ka man nav ko teikt par tēmu vai ka mans viedoklis nav piecreiz orģinālāks par tavu sarunas biedru. Pa lielam manuprāt viņi daudz vairāk kā tu dzīvo iedomātās kastītēs un man nav nejausmas, pēc kādiem kritērijiem tu izvēlies savā "gudro cilvēku aplī" iekļaut tieši tos ko tu iekļauj. Bet nu viens ir skaidrs - es tajā neatrodos. Es visu vidusskolu nodarbojos ar šo huiņu, kas nekā nepadara mani baigi gudru vai ekspertu, bet nu ķipa es neesmu arī nekāds Mārīc or somethin. Katru to 1% reižu kad es gribētu tur atrasties tu darbojies pēc scenārija: "dažos gadījumos saskāros ar augstprātīgu vīpsnāšanu, ko pavadīja implied šaubas par manām spējām saprast šīs, ak, cik augstās tēmas. citos brīžos tie bija atklāti apvainojumi, ka man vispār nevajadzētu līst tur, kur es neesmu vajadzīgs."

:P :P :P

Bet es to nekad neesmu teicis, jo, pasarg Dievs, man tas nav būtiski un es neesmu nekāds ņuņņa, kura sirsniņa liktu risināt šo mana nenovērtētā intelekta problēmu. Un arī šodien es tikai, kā kārtīgs vecis, norādu, ka tu esi tieši tāds pats. Mani pilnīgi apmierina tas ka mēs viens otram atrodamies dzeršanas un foršo lietu darīšanas "aplī".

blonde_pony

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.