walkire

(bez virsraksta)

Jul. 10., 2012 | 02:14 pm
No:: walkire

tad droši var doties pie jebkāda uztura speciālista. kaut vai pie manis. :D ja izdomāsi pie kāda aiziet, pačuksti uzvārdu, pateikšu, vai ir vērts. un tam nevajadzēs pat 100 ls mēnesī, aptuveni 12 Ls konsultācija, kas nepieciešama 2x mēnesī, pluss abonements uz sporta klubu (30 ls, tagad daudz atlaides), ja negribēsies pašam kaut ko darīt.

lieta tāda, ka svaru nevar samazināt tikai ar uzturu vai tikai ar sprotu, viss darbojas tikai maģiskā kombinācijā.

gan jau, ka daudz jau sen zināmu lietu pateikšu, bet enivej.

tātad, uzturs. noteikti vajag veltīt kādu laiku vienkārši info apstrādei. jāpalasa, kas ir olbaltumvielas, tauki (kuri tauki ir "labie", kuri "sliktie"), ogļhidrāti (tas pats - ir "labie" un ir "sliktie"), kādi produkti to satur, izprast, kādus produktu pātreiņu samazināt, kādu - palielināt. arī tas, kādā veidā produkti tiek gatavoti, ir ļoti svarīgi. mazāk cepšanas, visu maksimāli vārīt, sautēt, cept folijā bez taukvielām, dārzeņus - tikai svaigā veidā, bez krējuma un majonēzes. vispirms ir jāizvērtē sava ēdienkarte kopumā. forši būtu pierakstīt visu apēsto, teiksim, pa 3 dienām un tad, ņemot vērā visu iepriekš teikto, izdarīt secinājumus, kas ēdienkartē ir pareizi, un kas - aplami. būti forši arī paskaitīt kalorijas, bet to vīrieši dara tikai pie ļoti liela izmisuma. uzreiz vajadzēs ievest ikdienā veselīgus produtus - skābpiena dzērienus, jogurtus bez piedevām (jo krāsainie jogurti ir mendeļejeva tabula dēļ pārtikas piedevām + cukurs), šķiedtvielām bagātus produktus utt.

noteikti nevajag mēģināt radikālas diētas, ķipa 2 nedēļas pārikt no griķiem/sīpolu zupas vai kaut kā tāda - tas čakarē vielmaiņu.

izkaut saldumu atkarību, ja tāda ir - tur būs jāseko līdzi cukura svārstībām organismā.

un paralēli uzsākt sportot. galvenais, izvēlēties aerobo slodzi - skriešana, riteņbraukšana, peldēšana, airēšana, vai attiecīgie trenažieri. ideāli būtu to darīt ar pulsometru un turēt zināmu pulsu, pie kura deg tauki. un tikai tad, kad process iesācies, var domāt par muskuļu nostiprināšanu un iet močīt spēka aerobiku vai celt svarus.



Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.