kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Feb. 3rd, 2016|11:15 am

helvetica
Vai nu es kļūstu veca un realitāti uztveru nevis kā reālu, bet gan kā vienu lielu sazvērestību, vai arī tiešām kaut kas nav kārtībā.
Zinait tos bezmaksas žurnālus lidostās, kas izskatās pēc normāliem žurnāliem - a4, glancēti, ar bildi un tekstiņiem uz vāka, kaut kādām bildītēm un autorētiem gartekstiem iekšā, bet, kad sāc iedziļināties, nevar saprast wtf - vienas vienīgas reklāmas un kaut kādi random bezjēgas teksti, kas arī izskatās pēc paplašinātām reklāmām. Es savas likmes lieku uz kādu uzņēmēju, kam vajag smuku bilanci un diversificēt piķa un nodokļu cirkulācijas ciklus ar iespēju norakstīt un nopludināt kaut ko pa ceļam..
Lūk, izrādās, tas neapstājas pie glancētiem žurnāliem. Tagad ir iespējams pa 15-35 euro iegādāties biļeti uz maģisku daudzdimensiju šovu "Dieviete". Jūs dzirdat, ja, MAĢISKS DAUDZDIMENSIJU ŠOVS DIEVIETE. 15-35 Eur. Saturs izskatās pēc reklāmas ar to starpību, ka tā ir ļoti gara un beigās nav produkta. Jo maģiskais šovs rada produktu - tevi, dieviete! Mītisks tēls, kura nav realitātē, tāpēc nav jāķēpājas ar kaut kādām problēmām, kas ir nedievišķajām parastajām sievietēm. Samaksā savu piķi, lai kapitālisms paņemtu tevi tā smuki priekšā. Jau gara acīm redzu Harisonu un Bredberiju aplaizām rakstāmspalvu. Otrs variants ir, ka es vnk esmu kļuvusi veca un nespēju pieņemt modernitāti.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.