kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

May. 2nd, 2012|11:06 am

helvetica
šovakar 19:00 Splendid Palace filma "Oviri" ar Jāņa Borga priekšvārdu (9.maijā turpat arī Vilnis Vējš par Dereka Džārmena "Caravaggio", kas gan ir viens gabals-smadzeņpisējs, bet toties ar smuku šonu bīnu un jaunu tildu svintōni)

4dien, 3.maijā 18:30 K.Sunī pārsteidzošā kārtā "Tinker Taylor Soldier Spy" seanss

10.maijā 19:00 K.Sunī "Kino un arhitektūra" ietvaros J.Borga runa ar kino fragmentiem par dadaisma tēmu "DADAISMS: dauzonīga epizode ar ietekmi" (patvaļīgi piemērots hrestomātisks piemērs). tur tanī aprakstā ļoti precīzi ir pateikts, kas tieši dadaismā ir tik kruta: apzināta bezjēdzība, kuras sekas izvērtās vislielākajā jēgā. Man šķiet, LV kontekstā dada būtu ļoti veselīga metode. tikai neviens to nepraktizē (pareizāk sakot: praktizē reti)

jebkurā gadījumā, šis un vēl daudz kas cits par cenām, lētākām nekā forumcinemas (piem., 16. maijā Pinas Baušas kinovakara filma vispār bez maksas, tāpat ka bez maksas mēdz būt gana daudzas citu tautu kinonedēļu u.c. pasākumu filmas, lai gan 1.80-2.50 nav liela cena tik un tā), it īpaši, ņemot vērā, ka tur priekšā būs dzīvs, zinošs cilvēks, kas pastāstīs to, ko varbūt reizēm var vikipēdijā izlasīt, bet visbiežāk gan ir kas vairāk par to, ko var vikipēdijā izlasīt.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.