:D |
Mar. 2nd, 2012|12:32 pm |
Ja es būtu tāds pavārs kā Mārtiņš Rītiņš, tad mans chef d'oeuvre būtu sakaltušas siermaizītes komplektā ar savītušiem āboliem. Esmu izkopusi šo recepti gandrīz vai līdz pilnībai. Kā dabūt pareizi apkaltušas baltmaizes šķēlītes, tā, lai nevarētu uz tām zobus izlauzt un tā, lai tās arī nebūtu cepeškrāsnī vai kā citādi žāvētas, jo tad mainās garšas īpašības un, lai arī, protams, garšīgi, bet nav tas. pareizi izsilušu un izsvīdušu sieru, kas maliņās jau sācis kļūt paciets. sviests, laikam, ir vienīgais, kam jābūt svaigam un labam. un kādu brītiņu vīst sākuši āboli ir tik patīkami saldi, ananāsāboli ir vislabākā šķirne šim nolūkam. Viss kopā sanāk baigi izsmalcināti, hhh |
|