kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Nov. 27th, 2011|09:53 pm

helvetica
redziet, man te ir tāda problēma. No visiem mājās esošajiem 38 pāriem kurpju neviena nav tāda, kādu man vajadzētu pie izejamā tērpa svinīgā atgadījuma sakarā. Varētu prasīt palīdzību cibai jeb konkrēti tās sievišķajai daļai, kurai kājas izmērs ir 37-37.5, bet es pati līdz galam īsti nezinu, kādas TIEŠI man vajag; ir tikai vīzija plus mīnus un metōde "kad ieaudzīšu - uzreiz zināšu, ka ir īstās".

Ejot savās dienas gaitās pa pilsētu, pastiprināti pievēršos skatlogiem, kuros ir redzami apavi. Tieši vienā no šādām lūrēšanas kūrēm uzgāju kko, kas piesaistīja manu aci (tiesa, oriģinālo meklēšanas iemeslu šis atradums neatrisintu tik un tā):

1, 2, 3, 4

Visa šī pastāsta sāls ir, ka tikai pēc pirmā jūsmas mirkļa ievēŗtēju, kas tas ir par veikalu. Sexystyle. No ārpuses gan vairāk pēc bikboka, ņujorkera u.tml. ķīnā štancētu pusaudžu apģērbu veikala, abet no iekšpuses riktīgs iņķims. Ne tikai dildo iepirkt var, bet pat 'balerīnas kurpes', kas nebūs vis tās plakanzoles češkas, bet īstenas bondāžas/fetišistu bizzare tips. Lūk, tagad netieku skaidra, vai tā ir mana maucīgā iedaba, par kuru daži te ik pa brīdim ieminas, vai arī sabiedrības sekšuaļ revoļūšan ir darījis savu un tiklu mātes meitu modes ir satuvinājušās ar kritušo kurtizāņu drēbjskapi, vai arī vienkārši man ir slikta redze un šis ir smieklīgs notikums lietainā Rīgas novakarē.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.