kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Nov. 23rd, 2011|12:08 am

helvetica
tārgie trauki, man jums ir lieliskas ziņas.
Proti, nākamnedēļ, 3dien dodos uz Kinōfotofonōdokumentu arhīvu izklaidēties. Tb esmu sev sataisījusi muzikālu listi, kurā trīs galvenie akcenti ir:
- džezs padsavienībā (sākot ar džeza kluba pasākumiem Rīgā līdz pat slavenajai Tallinai 67, lieliskā Ainō Bāliņa etc.)
- mūzika reklāmās (Ojārs Grīnbergs dzied par alkohola lietošanas slikto ietekmi un Rezņiks kopā ar veco Eoliku muzicē pie VEF telefoniem un radiolas "Rigonda" etc.)
- latviešu mūzika jokainās vietās (margaritas vilcānes koncerts Indijā, ornaments Irānā, Kirgīzi stepē klausās Latvijas estrādes mūziki, Credo politaģitācijas koncerttūrē pie čurbašijas naftiniekiem etc.)
Pa vidu vēl visādi netematiski "Raikins, Pjeha u.c. viesojas pie nopelniem bagātās PSRS mākslinieces Džemmas skulmes un Ojāra Ābola" etc.

18 vienības. par laika periodu no 20.gs. 60tajiem līdz 80tajiem gadiem. Sākot no minūtes līdz 10 minūtēm gari ieraksti. Video formātā, bet daži (vēl īsti nezinu cik) nav pārdzīti, tamdēļ būs skatāmi uz montāžas galda.


Lūk, labā ziņa ir, ka, ja kāds grib, varu paņemt līdzi paskatīt šito visu kopā! Sliktā ziņa: skatīšanās notiktu 3dien, 30. novembrī, pl. 16:00, kas tā kā dažiem prātīgiem ļaužiem sanāk vēl darba laiks..
tātad, apdomājait labi, vai vēlaties un vai varēsiet tikt (par emociju uzplūdā izteiktu vēlēšanos un tad pēdējā brīža atsaukšanu būšu ļoti dusmīga), piesakās komentāros vai uz epastu neviens@gmail.com Kompanjōnu ziņas vācu līdz 1dienas dienai.
Ja savāksies maz, tiksim mazajā šovrūmā ar pāris ādas krēsliem, ja savāksies daudz, varēsim tikt arī kādā no kinozālēm! :)
Tā kā liste ir mana wish liste, tad droši vien arī pati maksāšu un jums atliek tikai tik daudz kā aizkulties līdz tam dieva aizmirstajam nostūrim..
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.