kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Tranform! Jul. 28th, 2009|12:39 am

helvetica
Tikko no ķinīša. Skatijāmies Transformerus. vienīgais iemesls - neskaitot to, ka filma tiek uzsaukta un na šaru i uksus sladkij - savlaik tiku izpildijusi facebook testu Which Transformer Are You? (rezultāts ir The Fallen*) un šķita incanti redzēt, kā tas izskatās filmā. Nu, jā, labi ka bija labi ļaudis un alkohols līdzi, kā arī noskaņojums ieskaņot Sipenieces stilā visas erōtiskās, bet bez atbilstoša skaņu noformējuma palikušās ainas..


*The Fallen is one of the original 13 Transformers created by Primus. He betrayed his creator and sided with the evil Unicron, Primus's brother to help destroy Primus and all the other 13 Transformers. Devastatingly powerful, The Fallen is referred to as the "apocalyptic" Transformer. His side is unknown, choosing rather to create disaster then worrying about picking sides with the Autobots or Decepticons. His true allegiance is to Unicron and no one else. His vehicle form is a massive jet. Motto: "Death to all."

Upd. Es zinu - feisbukā dabūju Fallen tāpēc, ka izškirošajā jautājumā par mīļāko grieķu dievu izvēlējos Areju. Kopš visiem laikiem Hēfaists un Arejs dala pirmo vietu manu mīļāko gireķu dievu topā. imho.. ja būtu izvēlējusies Hēfaistu, rezultāts būtu tas oldskūlais ar ierūsējušo pēcpusi un enerģiju, ko viņš no sevis atdod atdzīvvināmajam pirmim, cilvēku aizstāvim...
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.