kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Camp_double bill May. 21st, 2011|07:20 pm

helvetica
boi ou boi, varēs publiski prezentēt divu filmu komplektu pēc savas izvēles+komentāru. Ko izvēlēties, ko izvēlēties. skaidrs, ka izvēle ir jau notikusi. tik daudz kas rullēts cauri, visādi gadsimta sākuma sirreālistu eksperimenti, propogandas, popsas un noiri, fraņču viļņi un itāļu reālismi, holivuda, bolivuda, meksika-japāna-skandināvija-āfrika, avangardi, eksperimenti, kreizī stafi, MTV klipi un b-mūviji, režisori pa vienam, aktieri pa vienam, scenāriji, tēmas pa vienai un buntītēs un un un un, skaidrs, ka nav iespējams izvēlēties vienu ZE filmu. kas nozīmē, ka ņemta tiks tā, kura šobrīd pašai šķiet vnk interesanta. bez pretenzijām uz pozīciju topā.

Vienīgais, citu dalībnieku liste tur tāda močnā, sākot ar kino ļaudīm līdz pat personāžiem, kurus nevaru teikt, ka cienu (jo man iet grūti ar šo jēdzienu), bet man patīk, un reizēm pat esmu sajūsmā par to, ko viņi dara un kā. Un šajā brīdī mani vienīgie ceļa vārdi ir cerība, ka šie ļaudis nevis vnk mērīsies krāniņiem, kurš krutāku ficeni atrast māk, bet gan padalīsies savā personīgajā kino pieredzē.

un Takashi miikes 13 assassins izrādījās tiešām feins gabaliņs. īpaši, ja pirms tam ir zināts akiras kurosavas 7 samuraji. Gluži tāpat, kā fon Trīra Antikrists, ja pirms tā noskatīts Tarkovska Zerkalo. skanējums cits :D
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.