kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mediji un to saturs. Sep. 22nd, 2010|02:12 pm

helvetica
Ir tāda tā kā intevija, kas tiek sakondensēta atstāstā a la: ""Man šķiet, ka, piemēram, Dombrovskis ir sevi diezgan labi parādījis visu šo grūto krīzes periodu, kad viņš diezgan stabili ir noturējis valdību un arī kursu. Pietrūka reformu gara, bet, pastāvot tiem nestabilajiem elementiem, kas viņa valdībā bija iekšā jau no paša sākuma pēc [Ivara] Godmaņa valdības krišanas, viņam bija grūti virzīt reformas," atzina Krasts. Turklāt viņš norādīja arī uz milzu reakciju pret reformu piedāvājumu valsts pārvaldē, kas saistīts ar budžeta samazinājumu. "Visa ierēdniecība, politiķi, ieskaitot viņa partijas biedrus, kliedza, ka tas esot pilnīgs absurds un ka bez trim ēdieniem tās nav pusdienas, ka ar vienu ēdienu paēst nevar, kaut arī porcija varētu būt lielāka. Visi teica, ka tā esot neprofesionāla pieeja no iekšējās kulinārijas viedokļa," klāstīja ekspremjers. Viņaprāt, šajā laikā tā arī reālu reformu vēl nav bijis, un valsts pārvaldes efektivizācija "visos virzienos vēl noteikti var darboties". Cik tālu tas vēl iespējams, ir sarunu un balansa jautājums. Taču "tas, kā valsts pārvalde šajā periodā, šajā desmitgadē bija izvirtusi, vienkārši prasa šādu pieeju un varbūt par vēl radikālāku"."

No tā visa tiek sakondensēts īsais intro tekstiņš a la: "Pašreizējais premjers Valdis Dombrovskis ("Jaunais laiks", "Vienotība"), neskatoties uz "nestabilajiem elementiem", kas bija viņa vadītajā valdībā jau kopš tās izveides, sevi ir pietiekami labi parādījis, lai gan pietrūcis reformu gara."
Un no tā savukārt tiek izspiežam nevis "Ekspremjers Krasts: Dombrovskis sevi ir pietiekami labi parādījis kā valdības vadītaju" virsraksts, bet gan: "Ekspremjers Krasts: Dombrovska vadītajai valdībai pietrūcis reformu gara".
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.