kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Norma. Aug. 27th, 2010|12:07 am

helvetica
Turpinot par poļiščukas keisu, protams, nepatīkama ir ministreļu vājā latviešu valodas prasme, ko apliecina neorientēšanās visai nesarežģītās metafōrās un to referencēs. Nu, visas maukas un politiskās maukas. un tad vēl 'sieviete un mātes' (diez, nākamās būs brunetes un blondīnes? kreiles un labroces?)
Taču visvairāk uz nerviem man krīt Eižvertiņas un Daugavpils mizerablās naudas minēšana kā kaut kāds ideāls, pirmparaugs uz ko mums visiem būs tiekties. Tipa, misija spīdināt gara gaismu un vairāk neko ir nevajag. paēdis no šīs apziņas vien. Kā arī Nekurnēt. nekurnēt par riecienu, kas pat nav tik liels, lai par plānu būtu saucams.
Godīgsakot, jēdzīgiem medijiem Poļiščukas saceltā vētra varētu būt ne tikai labs laiks ņemties par angažētību, politisko atbildību u.tml. diezgan abstraktām lietām, bet arī konkrēti iebakstīt ar pirkstu LV kultūras infrastruktūras kartē vietā, kas saucas 'teātri', un paprasīt KM ar tās bijušajiem un esošajiem ministriem, pietuvinātām un pietupinātām personām "wtf, kas te notiek, izstāsti mums ABC". jo visādi citādi ļaudis kaut kā aizvien vairāk peld prom dīķos, kuros var izlikties par muļķi un pat savu dzimto valodu vairs neatpazīt, ja tas partijas PR un reitingam ir izdevīgi...
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.