kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

bļa ziņas Aug. 13th, 2010|10:34 am

helvetica
es te tā lasu un domāju, ka līdzīgi kā sievietes uztur cikla kalendāru nākotnes progrnozēm, tā varētu arī izveidot LV politisko fluktuāciju kalendāru, kurā atzīmēt, "kamdēļ tad šoreiz atkal mums neizdodas".
piem.:
1) priekšvēlēšanu laiks (nekas nav jāņem nopietni, viss, kas tiek darīts ir falšs un pēc vēlēšanām tiks atcelts_ šis ir mans mīļākais, vispār psc kā līdz tādai attieksmei var dadomāties, tiešām, laikam, jārubī sliktās augstākās izglītības nesamaitātā vidusskolnieka fiška)
2) pēcvēlēšanu laiks (viss, kas tika labs un skaists sadarīts pirms vēlēšanām, tiek atcelts, sasolītais aizmirsts)
3) pirmās 100 dienas (nekas, kas tiek izdarīts šajā laikā, neskaitās, jo tas ir amata iemaņu appgūšana, akklimatizēšanās u.tml. laiks)
4) darbs. Maļas, smok un neiziet cauri saeimas lasījumiem. paralēli fiksie touche kādos kreisajos brīžos, ar mērķi nevienam nemanāmi izbīdīt cauri visādas interesantas lietas. (nabaga skatītāji jūk prātā, mēģinot izsekot līdzi un saprast)
5) neuzticības izteikšanas un atkāpšanās prasības (opozīcija nevar darboties no o-pozīcijām, bet gan izmanto visus legālos un nelegālos paņēmienus, lai nogrūstu pozīciju un stātos tās vietā_skatītājiem besī, tiek prasītas random asinis)
6) darbs. pēc 'valdības šūpošanas' apstākļos ar visām no tā izrietošajām sekām. papildus vēl 4.punkta aspekti klāt (skatītājam zajebala un viņš atkorķē alu vai nopērk biļeti uz īriju).
7) priekšvēlēšanu laiks.
u.t.t.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.