kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

3 things i know about models Feb. 24th, 2010|01:44 pm

helvetica

pirmkārt un galvenokārt, es nespēju identificēties ar personāžiem, kas man kko prezentē un/vai mēģina notirgot, ja tie ir acīmredzami ievērojami jaunāki par mani pašu. Nu, sorry, bet 14 gadīga beibe, kurai būtu jāsēž skolas solā un jāfantazē par princi baltā zirgā nevarēs man iesmērēt izejamo kārtu, vienalga, cik jauki tā uz viņas miesas neizskatītos. Jo "iziet" 14 gados un "iziet" desmit gadus pēc 14 ir ļoti atšķirīgas lietas.



otrkārt, man tiešām nesaslēdzas "būšana tievam" ar "būšanu slimīgi tievam" tb. anoreksijas slimnieces totāli neuzrunā; īstenībā pat ir ļoti skumji par daudzām, daudzām meitenēm (īpaši iekš LV), kas jūsmo par modelēm un domā, ka, ja govs izkāmē, tad tā automātiski kļūst par gazeli. Ļoti reti, kad kauli ir smlaki un miesa ir proporcionāli būtvēta, lai liels svara zudums rezultētos jaunā, patīkamā tēlā. Lielākoties tie ir izspiedušies krūšukauli, lāpstiņas, iegurnis un ne pārāk glīti ceļi, bet tas tā, protams...



treškārt - nu, kamōn, ņemot vērā to, kāda ir starta bilde un cik daudz kas laba rezultāta iegūšanai tiek piekabināts klāt ar fotožopa palīdzību, rada jautājumu, vai ir vērts tērēt naudu reāli sūtot modeli uz visām pasaules malām un apmaksājot viņu grūto, sūro darbu (klik) īpašajās, īpatnējās vidēs, lai rezultātā tāpat bilde butu 80% fotožops. Tikpat labi var ietaupīt $ un bildēt uz zaļā fōna jebkurā parastā birojā pusdienu pārtraukuma laikā.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.