kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jul. 30th, 2019|10:31 am

helvetica
Rīgas attīstības programmas 2021.-2027.gadam izstrādes ietvaros tiek organizēta iedzīvotāju aptauja

"Šī gada sākumā Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments sāka aktīvu darbu pie Rīgas jaunās attīstības programmas 2021.-2027.gadam izstrādes (AP2027). Programma noteiks prioritāri risināmos jautājumus pilsētā tuvākajos septiņos gados, atbilstoši tai tiks veidota pašvaldības dienas kārtība un ieguldītas publiskās investīcijas. Attīstības programma koordinē Rīgas domes departamentu un citu atbildīgo iestāžu rīcības, lai pilsēta sasniegtu Rīgas ilgtspējīgas attīstības stratēģijā izvirzītos mērķus.

Līdz šim ir veikta Rīgas esošās situācijas un dažādu datu analīze, organizētas sanāksmes ar Rīgas domes nozaru departamentiem, pašvaldības iestādēm un struktūrvienībām ar mērķi apspriest dažādus jautājumus par pilsētas attīstību. Tāpat aizvadītas divas vadības darba grupas sanāksmes un veiksmīgi noorganizēts un plašu atsaucību ieguvis darba seminārs “RĪGA 2027”, kas norisinājās starp valsts iestāžu un nevalstiskā sektora pārstāvjiem. Šī semināra mērķis bija radošo darbnīcu ietvaros meklēt risinājumus tam, kā salāgot atšķirīgās interešu grupas vēlmes un vajadzības, lai kopīgi veidotu Rīgu 2027.gadā tādu, kādā vēlamies dzīvot, strādāt un atpūsties.

Turpinot AP2027 izstrādes gaitu, nākamais solis ir Rīgas iedzīvotāju vēlmju un vajadzību apzināšana, veicot aptauju, kas ilgs līdz 20.augustam. Aptaujas elektroniskā versija pieejama Pilsētas attīstības departamenta mājaslapā www.rdpad.lv, sadaļā “Jaunumi” kā arī departamenta Facebook vietnē (@RDPilsetasattistibasdepartaments).

Savukārt papīra formātā aptauja būs pieejama no 5.augusta Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centru vietās − Kungu ielā 7/9, Brīvības ielā 49/53, Daugavpils ielā 31, Eduarda Smiļģa ielā 46 un Dzirzciema ielā 28."
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.