02 August 2004 @ 01:39 pm
 
un svētdiena pagāja skandināvu pensionāru kompānijā. ja jums šķiet, ka nevar būt nekas garlaicīgāks, tad jums nav taisnība.
visvairāk mani garlaikoja latviešu kundzes, kas ik pēc mirkļa vilka no somas savas pūdernīcas. vai arī viena aizvēra lūku tajā karstumā, un pēc tam sparīgi ķemmēja savus matus. mana blakussēdētāja tik vien nopūtās - ārprāc, ir taču tik karsti, kāpēc viņa aizvēra lūku?
es jau varēju pateikt, ka skaistums prasa upurus. bet viņa nesaprastu, kāds skaistums. viņa savos 66 gados izskatījās daudz skaistāka ar saulē iedegušo ādu, smaida krunciņām sejā un vējā sapūstiem matiem.
 
 
( Post a new comment )
eič sī[info]hellcat on August 4th, 2004 - 08:30 am
nu jā, lielākā daļa vācu vīriešu man nepatīk, tieši tāpat kā lielākā daļa latviešu :) un vispār lielākā daļa pasaules vīriešu man nepatīk, ārprāc, es iedomājos, ja man patiktu lielākā daļa, tad es sajuktu prātā.
un beidz šaubīties, jā, gribu. kā tev pašai ar tām brīvdienām? es negribu būt par iemeslu kaut kādu brīvdienu pasākumu atcelšanai. es jau vēl varu pusdienpauzē, bet nu tas sanāktu lielā steigā un es nekad nevaru iepriekš paredzēt, cik daudz man pa dienu būs darba. es domāju, ka vajag ātrāk par to 18.augustu. man pagaidām neviens darba dienas vakars nav aizņemts. set the date! rīt, parīt, nākamā nedēļa?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pašpiesārņojums[info]beznosaukuma on August 4th, 2004 - 12:20 pm
nuuu jā, man arī lielākā daļa nepatīk, bet es nemaz nezinu vai tas ir tik labi, jo es domāju, ka būtu labi, ja man patiktu vairāk vīriešu. būtu vieglāk. nu tā kaut kā.
es nekad nevarēju iedomāties, ka sarunāt parastu vstrēču ir tik problemātiski. jo raugi, man brīvdienas ir 14., 16. un 19. augustā. savukārt rīta maiņas 15. un 18. augustā. pārējos augustos man ir vakara maiņas, kas mums neder. tev atliek izvēlēties vienu no šitiem datumiem un lieta darīta.
(Reply) (Parent) (Link)