12 May 2004 @ 08:51 am
 
un es gribētu tā, es gribētu dzīvot vietā, kurā ir cita laika dimensija. piem., āfrikā, viņi neskaita laiku, tur autobusi neiet pēc vienota grafika, tu vari gaidīt 2 stundas, tas nekas, ka vakar gāja ap šito laiku. un tu varētu ielūgt cilvēkus ciemos, un īsti nezināt, ap cikiem viņi atnāks. man nepatīk, ka mamma saka, davai, kursties ātrāk, tevis dēļ cilvēki sāks kurnēt, jo droši vien nevar sagaidīt, kad varēs sēsties pie galda. bet kāpēc jāierobežo ciemos iešanas laiks, es jau neietu naktī, bet atnāktu tikai 5 stundas vēlāk. es gribētu dzīvot bezlaika dimensijā.
 
 
( Post a new comment )
eič sī[info]hellcat on May 12th, 2004 - 10:20 am
zini, man vienmēr ir gribējies šādās reizēs teikt - lai taču gaida. Bet ja es ko tādu pasaku, tad mani vienmēr reāli nolamā, cik es egoistiska. bet es nesaprotu, kāpēc vienmēr kāds jāgaida, it īpaši jau ciemos, kāpēc nevar sākt tāpat, kāpēc vajag kaut kādus konkrētus laikus noteikt. un es šeit pat nerunāju par kaut kādām darījumu tikšanām :)
es vienkārši nemāku ierasties nekur laikā, man nav arī problēmu, ja citi neierodas laikā, un no tādiem cilvēkiem man nav kauns, ja es kavēju. bet tikai no tiem punktuālajiem, kas skatās ar tādu augstprātīgu attieksmi - es jau zināju, ka tu nespēsi izčammāties! :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
akumaniaks[info]aku on May 12th, 2004 - 10:45 am
tad tev buut braukt uz Lieldienu salaam dziivot ;)
Haka-le ;)

un vel lietas, kas notiek laikaa, dod droshiibas sajuutu:) ko Tu teiktu, ja saule peekshnji izdomaatu kaadu riitu paraadities ieveerojami veelaak?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on May 12th, 2004 - 10:52 am
nu būsim tomēr reāli, saule tomēr neizdomātu kādu rītu neuzlēkt :) man drīzāk laiks liek justies nedroši, visu laiku jāsaspringst, ka nokavēšu, un es arī bieži nokavēju. darbu, lekcijas, transportu, randiņus, izrādes. nu labi, ja ne nokavēju, tad atskrienu pēdējā mirklī, uz izrādēm un dažādiem senasiem, piem., transportus es kavēju tik regulāri, ka bieži spiestā kārtā dodos uz ceļa stāvēt ar paceltu roku, jo tam visam piedevām vēl nāk nepacietība gaidīt nākamo :)

es gribētu braukt uz jebkuru vietu ar citu laika dimensiju :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
akumaniaks[info]aku on May 12th, 2004 - 11:06 am
a tas par to nepacietiibu Tev ir iedzimc...no manis:D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
eič sī: siama[info]hellcat on May 12th, 2004 - 12:37 pm
tas jau sen skaidrs, ka mēs esam pārāk līdzīgi viens otram :)
(Reply) (Parent) (Link)
Shelly[info]shelly on May 12th, 2004 - 02:16 pm
Skatos uz tevi ar visu savu nervu kamola augstprātību :PPP
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on May 12th, 2004 - 03:05 pm
ak, un Tu vēl... :)
(Reply) (Parent) (Link)