11 November 2012 @ 10:21 pm
 
lai gan vispār kopš man ir sākušās visas šitās 30gadnieku problēmas ar ādu (rozācija visbiežāk parādās 30 gadu vecumā, happy birthday), alkohols mani vairs neuzrunā, izņemot tās reizes, kad jādodas uz svinīgiem pasākumiem, kuros jau nu noteikti nevajag piedzerties, bet kuros tieši tāpēc arī sanāk, jo citādi ir garlaicīgi.
 
 
( Post a new comment )
[info]marina on November 12th, 2012 - 12:34 am
o jā. man vēl nav 30, bet arī pamatīgi nomoka, pat jau biju uz kaut kādu fotoatjaunošanas pirmo seansu. diemžēl no alkohola nespēju atteikties.
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on November 13th, 2012 - 02:43 am
tas fotoatjaunošanas seanss ir tā kā lāzerterapija? Es ik pa laikam arī apsveru kaut ko tādu, tagad jau vairāk kā gadu mokos, kad sākās, man likās, ka tas ir kaut kas ar hormoniem saistīts, bet nē tomēr. Vēl es lasīju par cilmes šūnu terapiju kaut kādā latviešu sieviešu žurnālā, pagaidām visu paturu prātā, ja kādreiz izlemšu, jo tā man no šādām procedūrām bail. visvairāk man bail no tā, ka vairs nevarēšu sauļoties, jo kādreiz ļoti labi iedegu, īrijā tas gan nav aktuāli, bet ne jau visu mūžu es te palikšu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]marina on November 25th, 2012 - 02:11 pm
jā, tur viņi ir vairāki veidi, labāk pajautā savam dermotologam, kuru tieši tev iesaka. jāiziet vismaz 3-4 procedūras. es biju uz vienu, pagājušas 3 nedēļas un jūtu uzlabojumu. Bet man bija diezgan traki, jo metās arī tādas sarkanas pumpas kā izsitumi no tiem asinsvadiem. tagad decembra sākumā eju uz otro. par sauļošanos tiešām ir jāaizmirst, jālieto SPF 50+ ar fotobla bla bla (Biodrogai), seju nedrīkst slapināt ar ūdeni (man tas ir ļoti izteikti), bet jātīra vai pēc ūdens vienmeŗ jānoslauka ar Biodrogas termālo ūdeni un jālieto Biodorgas krēms. Viņai ir sērija kuperozai ādai, arī krēms parastais. Vēl ir Avenei, bet to neesmu mēģinājusi, tas ir arī dārgāk.

bet par to sauļošanos nevajag pārdzīvot. Arī zem tā 50+ nedaudz iedeg un tici man,daudz skaistāk izskatās, nekā sarkana seja ar raupju ādu un sasauļota. Turklāt, pārējo ēkrmeni jau var sauļot un bronzeris uz sejas vienmēr ir glābiņš
(Reply) (Parent) (Link)