23 March 2005 @ 04:47 pm
 
šodien aizgāju pusdienās uz valsts iestādes ēdnīcu, lai pavērotu, kā tur ģērbjas ierēdnītes. jāsāk jau apgūt dažādus ģērbšanās knifus pirms pilnīgi oficiāli brīvprātīgi spiestā kārtā mēs šeit pāriesim uz business casual ģērbšanās stilu. būs biežāk jāpiestaigā uz valsts iestādēm, bļe. un nafig es aizvakar nopirku džinsu sarafānu, kur es viņu tagad vilkšu? būs jāpieprasa kompensācija.
 
 
Current Music: tuči
 
 
( Post a new comment )
magda[info]magda on March 24th, 2005 - 11:45 pm
Pavelc zem taa smukaa dzh.sar. baltu bluuzi un izskatiisies kruta chika. Vot tev vajadzeetu redzeet kaa gjeerbjas muusu meitenes (dazhas) - ne kaa stiiva, bet izskataas wow! Tipa stiliigi, briivi un tomeer zoliidi. Vislabaak man patiik kaa gjeerbjas sab.attiec.nod.vad. Un tad veel lietv.nod.vad. Yep. :)
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on March 26th, 2005 - 09:59 pm
Vai jums ir dresscode? man šķiet, ka nav... bet ja mums pateiks, ka nevar nēsāt džinsa auduma drēbes, tad es nevarēšu vilkt nekādus džinsu sarafānus, arī tad, ja zem tiem būtu balta blūzīte :( es vēl ceru, ka nebūs tik traki un ka man nebūs nākamā alga jāizgrūž jaunas garderobes iegādei :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
magda[info]magda on March 27th, 2005 - 12:18 pm
Mums nav dresscode.
Bet tas, ko mēs apspriežam ar saimn. nod.vad. un pers.nod.vad. un arī ar pašu direktoru ir tas, ka darba vieta visiem darbiniekiem varētu iegādāties "formas".
Šobrīd jau esam iegādājušies uzvalkus saviem 6 šoferiem.
Nākamā doma ir par sekretārēm - šobrīd viena meitene, kas sēž pie pieņemšanas, bet tūlīt būs arī otra. Un tā kaut kā.
Tu var būt arī vari ierosināt kaut ko tādu, jo visi kostīmi, uzvalki, kurpes maksā nežēlīgu naudu. Un tad tā sanāk - tu strādā, lai varētu nopirkt drēbes darbam. Bet tas tā kā nav pareizi. Ja daraba devējam ir īpašas prasības, tad viņa pienākums būtu tās arī nodrošināt. Arī aviosabiedrības savas stjuartes apģērbj - kurpes pērk un mēteļus - tbs.visus visus sīkumus nopērk :) Protams ar firmas loguci. But who cares? Galvenais, ka nav jāizgrūž simti par drēbēm un apaviem :)
(Reply) (Parent) (Link)