29 January 2004 @ 09:24 am
 
Māmiņ un tētiņ, kamdēļ jūs mani tā nodarbinājāt, kad es biju maza? Kamdēļ sūtījāt visādos pulciņos un skolās, kamdēļ neļāvāt ar sētas bērniem kokos kāpt, bet likāt trenēties Vivaldi, atdarināt Botičelli un tiekties pēc zelta medaļas par to, ka tik vareni protu staipīt savas kājas?
Tikai neprasiet no manis tagad, lai es būtu tik pat aktīva! Jo tagad gribas man kokos kāpt un ar kaimiņsētas puikām štābiņu celt. Un tēlot mazu, niķīgu bērnu un spītēties, spītēties, spītēties...
 
 
Current Music: zzzzzzzzzzzzzzzzz
 
 
( Post a new comment )
lago[info]lago on January 29th, 2004 - 11:23 am
Vinji domaaja, ka daavaa Tev ko iipashu. Vinji domaaja, ka paliidz Tev saprast. Vinji domaaja, ka ruupeejas par Tevi. Vinji negribeeja, lai Tu kaap kokos ar kaiminju puikaam. Bet tagad vinji gaida, kad Tu to dariisi. Vinji gaida, kad pateiksi - paldies! Un tomeer nekaapsi kokos ar kaiminju puikaam! Vinjiem zheel jauno bikshu!
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on January 29th, 2004 - 11:38 am
Re:
Es esmu viņiem pateicīga un ne mirkli nenožēloju to, ka esmu biju paklausīgs bērns un visu to darījusi. Bet es raugos uz tiem, kuriem bija brīvā laika atliku likām. Protams, daļa no viņiem tagad arvien neko nedara, bet citi ar lielu sparu metas dažādās aktivitātēs. Man atkal gribas neko nedarīt, neiesaistīties lielo bērnu komūnās, vienkārši daudzīties un būt nenopietnai. Negribu strādāt, visu līdzšinējo dzīvi esmu uztvērusi kā smagu darbu! Kaut kā tā :)
(Reply) (Parent) (Link)