Nestandarts ([info]heishy) wrote 15. Aprīlis 2012, 16:07
Ferdinands the Bull, the Taurean.

 Viņš sajūsmina sevi, smaržojot ziedus, klausoties putnu dziesmās un baudot vasaras vēsmas. Viņu apmierina, mājās un viņa ganībās. Tad kādu dienu viņš sēž ar ziedu, un uz zieda nolaižas bite ...  Daudzu Vēršu dzīves stāsts iet pa šo līniju. Tur ir daudz apmierinājuma, un Viņš prot novērtēt skaistumu dzīvē vairāk nekā jebkurš cits. Bet tur vienmēr ir arī tā nolādētā bite.

Bagātība, kas nav ķermeniska  dabā(piemēram, sapņi, sevis izpratne, kā arī citiem neredzamas preces) nav īsti bagātība Vērsim. Drošība ir tas, kam Viņš var uzticēties, un tas ir tas, kas ir fiziski reāls un nemainīgs.

Viņš  novērtē vienkāršību, saskaņotību un būtiskus faktus, bet liela daļa dzīves, tostarp mistiski dziļā mīlestība - nav ne vienkārša, ne arī saskanīga. Vērsis bieži vien ir nobijies no tā, ko viņš nevar redzēt vai saturēt cieši rokās. Viņš nenoliedzami juteklisks radījums, ne tikai seksuālā ziņā, bet sajūtās kā tādās.

Viņš nav ieinteresēts uz kaut ko lētu, un tas ietver arī Viņa izvēli attiecībā uz partneri. Kvalitātei ir nozīme. Dažreiz viņš ir tik pārņemts ar fizisko skaistumu vai materiālajiem panākumiem, ka viņš neredz to, kas slēpjas zem tā visa. Skumji teikt, bet daudzi Vērši ir bezcerīgi pārņemti ar šķietamo, redzamo. Bet tas, ko viņš novērtē, to lolos un turēs cieši ar abām dūrēm.

Vērsis aizstāvēs savus mīļos. Varbūt viņam ne vienmēr būs izprotami viņu motīvi, taču neatkarīgi no tā, viņš joprojām paliks uzticīgs. Visa tā nosvērtība dažkārt var novest pie pašapmierinātības. Un šeit parādās tā bite. Tā ir kā šķietama nepieciešamība Vērša dzīves modelī. Bez šī gadījuma dzēliena, jūs varat palikt burvīgs, bet bērnišķīgs. Dzīve var likties briesmīgi vienkārša, viss melnbalts bez pelēkās nokrāsas.

Bite (kas parasti izpaužas kā vilšanās mīlestībā vai liela finanšu krīze) atmodina Vērša iecietību un gudrību.  Tad viņš var saprast dziļākas dzīves reālijas un var just un palikt  atvērts iztēlei un sirdij. Un tā ir lielākā bagātība, kāda ir. 



 

 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: