Nestandarts ([info]heishy) wrote 14. Marts 2012, 19:06
Mēness fāze dzimšanas brīdī
      Cilvēkam, kurš ir piedzimis Mēness ceturtajā fāzē - ir atmodināta un nobriedusi emocionālā dvēsele, kurai jau ir liela iepriekšējās dzīves bagāža un milzīga pieredze. Cilvēka izpausmēs mutuļos iekšējas kaislības, kaut ārēji viņš izskatīsies izturēts, bet jau pēc brīža šāds cilvēks ir spējīgs uzliesmot pat par vismazāko sīkumu. Šāda cilvēka dvēsele iepriekšējās dzīvēs jau ir uzzinājusi, kas ir labs un, kas ir ļauns, jo ir izgājusi cauri ugunij, ūdenim un klintīm.

Tāpēc šodien var izrādīties, ka cilvēkā šī pieredzes pārpilnība, it īpaši negatīvā, ir iekapsulējies un viņš savās izpausmēs ir kā grimstošos kuģis, kā dilstošs Mēness.

Cilvēkam ir laba atmiņa, informācijas uztvere. Cilvēks nedrīkst sevi sīkumos sagraut, regulāri sevi jānoskaņo uz labo, pozitīvo, arī negatīvās atmiņas.

Ja cilvēkus, kuri dzimuši 3. fāzē velk uz tumšiem darbiem, tad 4. fāzē dzimušie jau zina, ka tiem tur nav ko darīt, jo ir pieredzējuši visas tumšās un ļaunās izpausmes. To dvēselēs dzīvo pūķis, kurš paspējis jau nodarīt daudziem ļaunuma un tāpēc tas ir jāuzvar, ja cilvēks vēlas normāli dzīvot tālāk, tāpēc viņam sevī ir nepieciešams “nogalināt šo trakojošo drakonu”, jāiemācās valdīt pār sevi, uz apkārtējiem reaģēt adekvāti un ieturēti, neizpausties caur vētrainām emocijām un tās uzplūdiem.

 

 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: