31 Augusts 2011 @ 16:12
mani Taro arkāni  
Tas parasti stipri izteikts cilvēka raksturā un uzvedībā. Var teikt ka tā ir maska, sociālā loma. Tas, kā mūs redz apkārtējie. Šīs arkāns var rādīt par cilvēka spējām un talantiem. Šo labāk izmantot lai noteiktu sadarbību.


6-MĪLNIEKI

(+) Jūtīgs, labs, maigs un ļoti seksuāls cilvēks. Kompānijas dvēsele, patīk runāties un radīt jaunas draudzības. Dzīvē grūti izdarīt izvēli, bieži 2 lauības, mīlas trījstūri.

(-) Sasaistīts, neizlēmīgs cilvēks. Daudz kompleksu, it īpaši seksā un mīlestībā. Patstāvīgi šaubās, dzīve patstāvīgi liek izvēles priekšā.

Sekojošais arkāns ir mazāk cilvēkā pamanāms no pirmā skata, bet tas izrāda vairāk redzamu ietekmi uz likteni. Tas ir ceļš, pa kuru iet cilvēks. Tā ir viņa augstākā misija, viņa patiesais ES. Izturieties pret šī arkāna interpretāciju īpaši uzmanīgi. Pamēģiniet saprast, kā tas ietekmē tieši jūs, ko dod, kāda jūsu misija uz šīs zemes.

9- VIENTUĻNIEKS

(+) Gudrs, patīk nošķirtība. Mierīgs un izlēmīgs. Patstāvīgi garīgos meklējumos un sevis izzināšanā. Psihologs, mags, gaišreģis.

(-) Drūms un patmīlīgs cilvēks, daud kompleksu, ieciklēšanās tikai uz sevi, egoisms. Problēmas ar psihisku un sociālo adaptāciju.


P.S. šito izvilku un skaitļoju no horoskopu domubiedriem, bet autors nebija pacenties ar linka ievietošanu, tā ka patiesais source nav man zināms.