16 Decembris 2017 @ 13:45
purrs & health  
Darba nedēļa diezgan sūdaina. Nevedas ar darbiem. Katrs neapmierinātais doks ir Mīnuss tavā kontā. So I decided to cheer myself up by making an adoption. Having now a very fluffy four paws at home purring loudly. Someone drove home for Christmas :)

Uz baseinu šodien neaizbaucu, jo mugura sāp un lāpstiņa reaģē un katru saspringumu. Tā vietā 911 un kaķa murrāšanas terapija.
Nevar saprast vai mīļdarbiņš un citi emocionāli saspringumi vai vienkārši aukstums un katri 4km pastaigas ar puņķi līdz zemei.

Toties rīt pie izslavētā klostermasiera. Lai sabubina manī labus vārdus un paver enerģiskos kanālus un ielaiž tur nedaudz gaismas. Uz to 2-3h procedūru raudzījos ar bažām, ka tas diezvai ir priekš manis, bet tagad pie šāda stāvokļa liekas, fuck it. Jo tuvējais ''lauzējs'' kā izlēma apslimt tā palika slims nereaģējot, kaut arī pateicu, lai dara zināmu par savu atgriešanos ierindā un pieņemšanas laikiem. Nu i ne, ne. Es bez čekiem gāju, vecīt.

Vajadzētu papraktizēt uz svešu cilvēku kartēm pēc lūguma. Nezinu ar ko sākt! Jāsāk veidot kaut kāda sistēma priekš sevis.