(no subject)

« previous entry | next entry »
Aug. 8th, 2007 | 08:59 am

si riita pardomas par musulmanju sievietem. no ne-musulmanju kolegjiem uzzinaju brinumu lietas.

izradas, ka incests seit ir tada tiri biezha paradiba. teevi un vectevi gulj ar savam nepilngadidajam meitam; shokejoshakais gadijums, kad tevs izvarojis savu 3 meneshus veco berninju. par pilnigi normalu paradibu tas tiek uzskatits laukos, kur tada interesanta morale tam visam apaksha - vectevi uzskata, ka ja vinji ir tie, kas iestadu koku, tad, kokam augot un dodot augljus, vinjiem ir pirmiem tie janogarsho un nevis vinja kaiminjam.

otrs shokejoshais moments ir sievietes, kas staiga lakatos. neskatoties uz labi apsegto kjermeni un paspelpatajam kjermenja linijam, ieksha dzivo mazi un lieli velninji, kas seksualaja joma gatavi izmegjinat visu! kolegjis stastija vienu gadijumu no skolas dzives, kur viena no musulmanju meitenem ir sataisijusi nepatikshanas vienai citai meitenei nevis tapec, ka vinja aizgaja ar puisi, kas vinjai patika, bet gan tapec, ka sie abi nav vinju pieaicinajushi uz grupnjiku :)))

protams tas uz mani psihi atstaj lielu ietekmi :) ta piem., ar neticibu skatos uz teviem, kas vieni pastaigajas ar savam mazgadigajam meitaam. vakar veikala pardeveja acu vieta skatijas uz manam krutim, kamer atbildeja uz maniem jautajumiem :) un taa talak..
Tags:

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {5}

Hlorēts ūdens

(no subject)

from: [info]lennay
date: Aug. 8th, 2007 - 06:12 am
Link

nu, vinjaam gruuti mums aciis skatiities - galva dikti jaaatgaazh :)

Reply | Thread


Hege

(no subject)

from: [info]hege
date: Aug. 8th, 2007 - 06:35 am
Link

ta meitene tik mazinja nebija ka visas citas, bet ar netiram domam gan :))
cik vel ilgi busi Filipinas?

Reply | Parent


(no subject)

from: [info]guvi
date: Aug. 8th, 2007 - 09:38 am
Link

redzi - -tieshi veertiibu sisteema prieksh manis vienemer ir bijis vismilziigaakais shkjeerslis lai es vispaar veeleetos uztureeties ilgaak par atvaljinaajuma laiku kaadaaa ne-eiropeiskaa valstiii

vnk peec atgadiijuma eegjiptee, kad akvaparka apkalpojoshaa personaala paarstaavis uzskatiija, ka ir pilniigi normaali nostumt malaa manas kaajas no guljamkreesla uz kura guleeju un sauljojos, tikai taapeec lai buutu vieta, kur uzlikt savus bloknotus un kad es paluudzu taa nedariit saakaas nenormaals tracis - kad es pateicu, ka man nav pienjemams, ka vinjsh veesi pienaak un aiztiek mani, pat nepaluudzis ieprieksh vai driikst nolikt un taadaa garaa, tad vnk izceelaas shums pa pusakvaparku - -aij -- sviests
taads siikums, bet izcili paraadiija, akada vieta vispaar ir sievietei taadaas zemees

un zini - -tad uznaak smiekls par muusu sievieshtiesiibu ciiniitaajaam, jo
patiesiibaa pie mums sievieteem ir izcila dziive, ja kas!

Reply


Hlorēts ūdens

(no subject)

from: [info]lennay
date: Aug. 8th, 2007 - 10:29 am
Link

bet vispaar tavaa postaa man keywords ir "ne-musulmanju koleegjis". varbuut tomeer par taadaam lietaam aprunaaties ar pirmavotu - tb musulmani. citaadi tas ir apmeeram taapat kaa mees staastiitu, piemeeram, par chigaanu kaazaam. turklaat teikt "musulmanis" ir tas pats kas teikt "kristietis" - respektiivi, teikt visu un neko. paaraak jau nu plashs jeedziens. pat divi katolji Filipiinaas ir nesaliidzinaami, arii par religjiju un tradiicijaam runaajot, uz musulmanjiem un vinju dazhaadiibu var attiecinaat to pashu.

sheit islaams ir otra lielaakaa religjija aiz katoljticiibas. musulmanju te, Manilaa, ir daudz (atsevishkjas Filipiinu provinces ir pat tiiri musulmaniskas, bet tur neesmu bijusi). sievietes staigaa pa ielaam savos lakatos, bet citaadi nekaadas atshkjiriibas. nekaadaas vazhaas sakaltas nav, paltrakos satiistiitas nav, vienkaarshi dzhinsi, kreklinsh ar piedurkneem un lakats galvaa.

Reply


Habibti

(no subject)

from: [info]habibti
date: Aug. 8th, 2007 - 10:40 am
Link

nez..protams, tas izklausās šausmīgi, bet domāju, ka, ja par šo pašu tēmu runātu ar musulmani - tas vēl joprojām, manuprāt, nebūtu pieņemami, bet viņš noteikti spētu izskaidrot savas ticības paražas un audzināšanu no pavisam cita skatu punkta..

kad viens mans draugs no afganistānas [kurš starpcitu, sauca mani par habibti - no tā arī tas radies] stāstīja par savu zemi, kultūru, visiem tabu un sieviešu vietu viņu sabiedrībā - man, kā eiropietei, tas nešķita normāli, bet es to pieņemu un piekrītu viņam vienā punktā, cik esmu palasījusi Korānu - neviena cita reliģija tik ļoti neciena sievietes kā islāms.

Reply