Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - Post a comment


[info]heda
Feb. 7th, 2017 05:09 pm

Ledus ir sakustējies - vēl pirms pusgada nebūtu iespējams, ka zviedru policists publiski teiktu un laikraksts publicētu: "I've had people in front of me that look like they are 35, but who claim to be 15. I can’t prove they’re lying so we have to release them."
Cits policists - Örebro policijas izmeklētājs Peter Springare pirms dažām dienām Facebook ierakstīja, ka izmeklēšanā esošajās lietās, kuras uzsāktas pagājušajā nedēļā (piecas izvarošanas, trīs izspiešanas, slepkavības mēģinājums, miesas bojājumu nodarīšana, draudi u.c.), tikai vienam aizdomās turētajam (viņš apsūdzēts saistībā ar narkotikām) ir zviedru vārds, uzskaitīja arī valstis, kuru pilsoņi šādi piedalījušies Örebro kriminālās kultūras bagātināšanā. Izvēli to pavēstīt viņš pamatoja ar to, ka kādam ir jārunā, un viņam līdz pensijai atlikuši tikai daži gadi, tāpēc vairs nav daudz ko zaudēt.
Šodien viņam par šo ierakstu izvirzīta apsūdzība par nacionālā naida kurināšanu. Facebook viņa atblsta grupā šobrīd ir vairāk kā 95 000 biedru, kas zviedru bailīgumā un inertumā ir daudz.
Upd Mēnesi vēlāk viņa atbalsta grupā ir vairāk kā 200 000 biedru.

Read Comments

Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.