Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - Post a comment


[info]krii
Dec. 3rd, 2014 11:04 pm

Tavā analoģijā ir vairākas ļoti būtiskas kļūdas.
1)Tas nav (pat ne nosacīti)anonīms privāts blogs, kā, piemēram, Ciba, bet gan praktizējoša psihoterapeita mājaslapa, kas tieši tā arī tiek pozicionēta. Nevis vīra, tēva vai dārznieka, bet psihoterapeita mājaslapa, kurā viņš izklāsta uzskatus, uz kuriem balstās viņa profesionālā darbība.
2)No dārzkopju vai kodolfiziķu profesionālās organizācijas diez vai varētu izslēgt cilveku, kurš tikai pauž vardarbību sekmējošus un dzimumdiskriminējošus uzskatus, ja tiem neseko attiecīga rīcība (protams, ja šo organizāciju iekšējie normatīvie dokumenti nenosaka citādi). Taču tāpat kā dārzkopjiem būtu tiesības izslēgt no organizācijas cilvēku, kurš publiski apgalvotu, ka... nezinu, ķiploki jāstāda decembrī, koka dobumā ziemeļu pusē - ja tas citiem dārzkopjiem liktu apšaubit viņa profesionālo kompetenci, tā arī šajā gadījumā psihologiem ir tiesības lemt par VR tiesībām praktizēt kā psihoterapeitam.

Gan jau būs labi. Nodibinās "Viestura Rudzīša dzīvesziņas skolu" un turpinās kāst naudu. Tikai bez psihoterapeita šiltītes.

Read Comments

Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.