Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - Post a comment


[info]gnidrologs
Aug. 16th, 2019 04:29 pm

LV un kaimiņvalstīs krievijas bs ir jau sen labi zināms, savukārt vatņiku diaspora vienmēr būs piektā kolonna. Ar vai bez propagandas. Tāda ir vatņiku daba. Savukārt Rietumos fabricētais krievu bubulis nebūt nav tik viennozīmīgi nekaitīgs, jo galvenā tēma tur ir pārliecināt normijus, ka globālistiem/kreisajiem nepaklausīgie ir krievu boti. Tas ir mēģinājums demoralizēt un nehumanizēt jebkādu opozīciju valdošajai kliķei un tās totalitārajai ideoloģijai. Ā, tu kritizē sjw huiņu - putinbots.

Par to finansējumu ir tā - būtu labi no tā turēties pa gabalu, bet ko darīt kad valdošā partija tevi deplatformē, depersonizē un konspirē ar banku sistēmu, lai tā tev bloķē pakalpojumus? Tev nāksies ņemt naudu no shady vietām un uzreiz būs "gotcha!". Tas ir apburts loks. Manis pēc opozīcija lai ņem naudu, kur var, kamēr tā ir reāla nevis feika opozīcija.

Btw, nebrīnīšos, ja drīzā nākotnē Krievija būs viena no valstīm, kur pārcelsies daudzu saitu hostserveri, jo brīvajos Rietumos nebūs neviens infrastruktūras tīkls, kas nebūs politiski angažēts.

Read Comments

Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.