Hanna, bēdz!
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Tuesday, August 20th, 2013

Subject:Delfi un Annas Psiholoģija
Time:3:18 pm.
Delfi. reanimatologs un "garīgo meklējumu autoritāte" Pēteris Kļava: "Latvijā ir slikti ceļi un tilti. Jo tie ir tādi, kādi ir Latvijas vīrieši. Es šajā ziņā esmu ļoti skarbs. Un jūs, sievietes, esat viņus tādus izaudzinājušas. Jo puikam ar mīlestību ir par maz, vajag arī atbildības izjūtu. Diemžēl tas ir apburtais loks - vīrieši nemīl savas sievietes, tāpēc viņas izmisīgi mīl savus dēliņus. Jo viņu tēvi, savukārt, nekad nav stāstījuši, kā jāmīl sieviete."

Delfi. Kaspars Bindemanis par P.Kļavas tekstu: "Nav vietējie vīrieši nekāda katastrofa un nav latvju zeltenes nekādas karalienes. Viss ir ļoti individuāli. Es esmu redzējis tik daudz un dažādu brīnumu, ka man, šo murgu lasot, pat smiekli nenāk. "

Facebook. Anda Baidekalna: "go Kļava, go Kļava! Un pilnīgi piekrītu par mātēm, kas lutinot savus dēlus izaudzina, es pat nezinu, kas tas ir, ko viņas izaudzina... ;)"

Facebook. Kaspar Buendía Bindeman: "Nu, tādā pašā garā taču varētu izteikties arī par izaudzinātajām meitām un tad mest visas Latvijas sievietes pār to pašu kārti, ne?"

Facebook. Anda Baidekalna: "es neko neiznu par izaudzinātajām meitām, bet sievietēm LV ir tendence savus dēlus pastirpināti lutināt. Un Rīga, kā apgalvo Olegs Torsunovs, atrodas pastiprinātā Veneras ietekmē, kas vīriešiem rada noslieci uz sievišķīgām/vājām izpausmēm viņu rīcībā. Nav runa par visiem, bet par tendenci kā tādu. Un tas nav pārmetums ne vīriešiem, ne sievietēm, kas viņus izaudzina (nu labi- sievietēm varbūt nedaudz), bet gan vienkārša fakta konstatācija. [..]"
Comments: Read 5 or Add Your Own.

Hanna, bēdz!

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.