guntrinna - Feel the rhythm

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

May 18th, 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:48 pm - Feel the rhythm
Jopcik, jums vajadzētu mani šodien redzēt. No rīta brutālā veidā aizgulējos, pēc tam uzzināju, ka priekšmetā, kas ir viens no juristam svarīgākajiem, man ir "automāts", neskatoties uz to, ka esmu apmeklējusi pāris lekcijas, kuras nopļāpāju, un uz dullo uzrakstījusi divus kontroldarbus. Yeah, pārāk viegli tiku cauri! Mans apģērbs apliecina manu šīsdienas dvēseles stāvokli - svārki nopietnam darbiniekam pārāk īsi, pie tam džinsu auduma, topiņš - pārlieku atkailonošs, vismazākais, kurš man vispār ir. Labi, ka uzmetu pa virsu nopietnu žaketi, kura tagad apslēpj manu patieso būtību. Tāda es sēžu darbā un uz ausīm klausos visādu jautru deju mūziku (kas to vispār būtu domājis, ka man tāda kādreiz patiks), riktīgi kustos mūzikas ritmā, gribas mesties dejā (nu gluži kā mūzikas klipos), dokumentu kaudzītes tiek šķirstītas mūzikas ritmā, ik pa brīžiem kaut ko izdziedu līdzi :) Varētu padomāt, ka baigi priecīgā esmu!
Current Mood: [mood icon] bouncy
Current Music: Martin Solveig: Jealousy

(6 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ievucis
Date:May 18th, 2006 - 04:59 pm
(Link)
Sveicami,sveicami,laimīgā Tu.
Es gan strādāju,bet domas lido kur citur,vēlās tās iet ārā saulī'te,nevis nīkt ofisa telpās..brrrr
[User Picture]
From:[info]guntrinna
Date:May 18th, 2006 - 05:06 pm
(Link)
ne tuvu laimīgai! :)
mans viss posts ir veltīts tam, kā es strādāju, bet domās vēlos ko citu! es te vēl papildus sadzēros enerģijas dzērienus un man uznāca marasms - nu tas, kad es atceros visu ko un drausmīgi rauju vaļā rēku par visu. un nekādīgi nevar nomierināties, visi prasa - kas ar mani, par ko es smejos, bet es nevaru paskaidrot :) ieraugu vai atceros kaut ko un tik smejos! :)
bet nekas - vēl tikai stunda un viens līgums jāpabeidz ;)
[User Picture]
From:[info]ievucis
Date:May 18th, 2006 - 05:09 pm
(Link)
trakais meitēns tu!!
oi,tad ne tā saprast..es domāt,ka vis iet uz urrā,bet izrādās,ka viss māņi un pesteļi..
Man ar šefiņš iedeva vienreiz to dzērienu,tipa lai neaizmigtu,jo baigi saspringtā diena tur..blah,blah...bet beigās viss bij otrādi,es varēju skriet un darīt visu iespējamo,izņemot rasēt mājiņas projektus..jotos kā no ķēdes norāvies teļš :)
[User Picture]
From:[info]guntrinna
Date:May 18th, 2006 - 05:17 pm
(Link)
nu ja, ka traks ;P māņi un pesteļi vispār šajā pasaulē ir pārāk daudz, man domāt. galvenais, ka uz etiķetes vēl rakstīts, ka palīdz koncentrēties, bet rezultātā man gribas skriet un smieties vēl vairāk. tfu, sajūta kā šmigā :)
[User Picture]
From:[info]ievucis
Date:May 18th, 2006 - 05:19 pm
(Link)
palīdz uh kā vēl palīdz..hehehehe..Varbūt tas paDZĒRIENS ir domāts,lai visu darītu ar stigu un smieklu pavadībā.jautri es pat teiktu.
From:[info]dadyoo
Date:May 19th, 2006 - 08:32 am
(Link)
haha es tiko redzēju sapni, kur es kā vecos mūziklos dejoju!!! jau ierakstiju poustā kā metos dejā! :)

> Go to Top
Sviesta Ciba