guntrinna - Krokodīļu asaras

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

February 20th, 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:37 am - Krokodīļu asaras
Veltīgi pavadītas brīvdienas. Prātīgākais, ko darīju bija olimpisko spēļu skatīšanās, kas gan ir labi un interesanti, un dažādu delikatešu (garneļu un ķengura gaļas) ēšana. Pašai kauns. Bet varbūt arī tas noder, jo ir nepieciešams sevi savākt kam būtiskākam. Citādi būs kā piektdien, kad bija pirmspēdējā braukšanas nodarbība pirms eksāmena un izdarot vienu kļūdu, man to nepavisam negribot, asaras sāka birt kā pupas. Pēc tam ilgi nevarēju nomierināties, un bija ļoti neērta situācija. Instruktors teica, ka viņš domāja, ka es esmu tāda, kurai viss pofig. Pēc tam ar saraudātu seju nācās iet uz teātri un baudīt izvirtības pēc Denī Didro filozofijas. Tas, ko es gribēju pateikt, bija, ka visas lietas sakrājas, sakrājas un tad vienā brīdī, kad ir kāds iemesls sevi šaustīt, tad iznāk ārā par visu pie vienas reizes. Ļoti negribu būt cilvēks, kas tik ļoti sevī tur visu iekšā, bet tāda ir mana iekšējā izvēle. Vismaz līdzcilvēki cieš mazāk, jo tas ir ļoti reti, kad dusmas izgāžu uz citiem, nevainīgiem.

Sapņi naktī kā parasti  kinofilmas sižeta cienīgi. Šonakt bija teroristi lidmašīnā, kas man šļircināja kaut kādas zāles, kas paralizēja. Domāt varēja, bet ne parunāt un pakustēties.

Cik ļoti man patīk Gustavo Santaolalla mūzika filmai "Brokeback Mountain", kas arī ir atzīstama, lai arī geju tēmas mani mēdz mulsināt un konkrēta viedokļa par to man nav. Bet par to varbūt citreiz.
Current Mood: [mood icon] calm
Current Music: Gustavo Santaolalla: Riding horses

(3 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]piziks
Date:February 20th, 2006 - 08:35 pm
(Link)
nevarēju nepajautāt....ĶENGURU GAĻA???
[User Picture]
From:[info]noamii
Date:February 20th, 2006 - 09:35 pm
(Link)
nu ja. delikatese.
[User Picture]
From:[info]guntrinna
Date:February 20th, 2006 - 11:02 pm
(Link)
mh ;) žēl jau dzīvnieciņš.. bet nevarēju nenobaudīt

> Go to Top
Sviesta Ciba