guntrinna -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

October 2nd, 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
05:26 pm
Man jau var likties, ka es bez kauna varu skatīties uz sevi spogulī un par figūru jāuztraucas nav, bet, ja paskatās kādas vecas bildes, tad nākas secināt, ka tāds špoks vien no manis pāri ir palicis. Pat nevar zināt, vai solārijs/ makijāžs/ pieaudzētas skropstas/ jebkas kaut ko šajā sakarā mainīs, jo frizieris, piemēram, nepalīdz. Esmu bezmaz panikā :D Bet vispār bez jokiem! Meita laikam no manis ir paņēmusi pārāk daudz, neplānoti daudz.

Mierina doma, ka pagaidām jau nu noteikti nebūtu, kur to skaistumu bāzt :)
Current Mood: eu blj
Current Music: Flyingmice feat. Ella: Nakts putni

(3 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kaszczejs
Date:October 3rd, 2007 - 10:20 am
(Link)
Vērts pierast pie domas, ka sievietes skaistums ir mazliet citāds kā meitenes ;)
[User Picture]
From:[info]guntrinna
Date:October 3rd, 2007 - 07:07 pm
(Link)
nu pastāst, kads tad ir sievietes skaistums. man liekas, ka ir tik daudz meitenes, par kurām nemaz nevarētu pateikt, ka viņas ir mammas. domāju, ka tajā skaitā arī es, bet vienalga paplucis tas paskats.
[User Picture]
From:[info]kaszczejs
Date:October 3rd, 2007 - 09:41 pm
(Link)
Gaidi no manis filozofēšanu? No MANIS, ... ... ...? Nu labi.
Krievu vārds "зрелость", es domāju, ietver sevī visu vajadzīgo - iedomību pamazām aizstāj pašapziņa, vajadzības un prasības kļūst atbilstošas realitātei, nevis modei, zināšanas aizstāj sajēga... Citiem vārdiem, pieaug iekšējā vērtība, kura neizbēgami atstāj iespaidu uz ārējo izskatu.
Protams, netrūkst tādu, uz kurām - atvainojos - jāj kaut pusgadsimtu, vienalga idiotes paliks :) Un daudz retāk otrādi - kādai izdodas attīstīt smadzenes bez seksa un tā seku palīdzības. Bet eneapcerēšu izvirtības :)

> Go to Top
Sviesta Ciba