guntrinna -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

June 6th, 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:42 pm
Bļāāā, man viss jau līdz brošai. Kas, vai man ik pa laikam aizveras širmītis un tad es dodos izklaidēties ar citiem vīriešiem un pēc tam to neatceros? Kuram varētu būt izdevīgi trobelēt mani manā situācijā, lai izdomātu visādas pasakas un pasniegtu tās manam draugam? Tjipa es to tikai vien daru kā satiekos ar citiem un meloju. Un to visu dara lērums viltotu un dzēstu profilu īpašnieki. Nu ja, darīt man nav ko. Laikā, kad man vīrieši un tādas lietas kā sekss ir vispār bezmaz pēdējā vietā, es daru šitādas lietas! Es nesaprotu, ko cilvēks ar to varētu gribēt panākt. Vēl vairāk sabojāt manu jau tā sabojāto dzīvi? Lai mani pamet, lai man piedzimst slims bērns, nav naudas un tā tālāk? Priekš kam! Pretīgi, es nezināju, ka kāds var būt tik zemisks, lai tā darītu. Man vispār sāk riebties vīrieši. Man prieks, ka man vēderā tāds nav!

Man te kaudze ar steidzamiem darbiem, bet jāpiš savu smadzeni ar kaut ko tādu!

(3 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]illumine
Date:June 6th, 2007 - 05:10 pm
(Link)
Mani vienu laiku arī feiks draugos tiranizēja, un manam draugam sūtīja dumības visādas, galvenais, ka nobanot nekā, jo ārpus draugu loka. Sasūdzējos tautas policijā, man pat atbildēja! un ieviesa opciju bloķēt vēstules no draugu draugiem.
[User Picture]
From:[info]guntrinna
Date:June 6th, 2007 - 05:46 pm
(Link)
anonīmais dara tā: saraksta muļķības, nosūta un izdzēš profilu. man pašai ta po.. par tādiem, lai lien un raksta. bet besī, kad lien pie drauga un viņš arī kļūst aizdomīgs, nu jau vairs man lāga netic. pats trakākais, ka nestāsta arī sīkumos, kas tur tiek rakstīts, tā ka es pati neko nesaprotu.
[User Picture]
From:[info]etna
Date:June 11th, 2007 - 03:14 pm
(Link)
Tavs uztraukums un neapmierinaatiiba arii rada drauga uztraukumu. Uztver to ar humoru un kad naakoshreiz vinsh ar aizdomaam ko teiks - saki ka izraadaas katra viiriesha sleeptaa seksuaalaa fantaazija ir nevis paarguleet vienlaikus ar 5 blondiineem, bet gan ar sievieti-balonu - un taa kaa mazaas deelj tevi plosa hormonu veetras tu tagad centies apmierinaat visas riigas viirieshu iegribas, taadeelj vakaros tu arii esi tik nogurusi...
Nenjem veeraa tos idiotus - vinjiem vienkaarshi skauzz - tev buus superiigi smuka meitinja, bet vinjiem tikai nelietderiigi izteereets laiks apmelojot citus, taa kaa tu esi uzvareetaaja tik vai taa :)

> Go to Top
Sviesta Ciba