greisa's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, October 11th, 2008

    Time Event
    1:16a
    nedomājiet un neraudiet
    un zināt kas ir tas pats pats stulbākais.. lai kā tu censtos kautko noslēpt - agri vai vēlu viss nāks gaismā. Lai kā tu cerētu, ka beidzot paveicās - netici tam, tā nav - tā ir ikai cerība, muļķa mierinājums.
    Kas ir paīstam? Izraudāties par visu, tā kā jau sen neesi raudājusi un atkal visu slēpt zem kārtējās maskas. Visas sāpes izraudātas - un liekam masku virsū! no ārienes ideāla dzīve, un ko tad mūsdienās vairāk vajag! Pilnīgi neko, jo neviens nezina un arī negrib zināt vai tev ir maska, un kas aiz tās slēpjas..
    Bet tās ie katram.
    Un ja padomā par mīlestību - kādēļ tā vajadzīga? Lai sāpētu, un tad sāpētu vēl vairāk, lai nežēlīgi sūrst un deg un sagrauž tevi. Nē, paldies, labāk esmu gatava atteikties no tādām lietām uz visiem laikiem. Nu tad likšu savu masku un iešu tālāk ar dažiem vientulības pilniem atelpas mirkļiem.
    Jā, esi tas kas esi un tevi ienīdīs... bet uzliec masku un tu tāpat nebūsi perfekts, bet būs jau daudz daudz labāk..
    1:23a
    un vēl
    kam tagad vajadzīgas reālas lietas. Jā, rīt vienai no manām labākajām draudzenēm ir dzimšanas diena (nu faktiski jau šodien), un godīgi sakot, e ssavu masku jau tik sen nebiju noņēmusi, ka vienīgais ko gribēju tur darīt - piedzerties. Nekāda Dieva griba un ne kas cits - tikai un vienīgi es pati un mana patiesība, pasaule bez kārtējās maskas.
    Bet mamma uzzināja par to ka viņa svin dzimšanas dienu pirt\ī, dažu labu cilvēku dēļ, tādēļ viņa var man arī, piemēram, sākt zvanīt... un kāda tad tur piedzeršanaās! FUCK YOU! Negribu nevienu redzēt! Ļaujiet raudāt vvienatnē!
    Bet es vienalga dzeršu, man pilnīgi pohuj! un zināt kāpēc? Tādēļ ka es tik reti noņemu masku, vajag to darīt biržāk, daudz biežāk, un varbūt arī manāmāk.
    \Bet ja par draudzību.. nekas laikam man nav tik svarīgs. Kur vēl es ņemšu tādus clvēkus, kādi draugi man ir tagad!
    Jā, varbūt smieklīgi, bet es raudu un viņi ir manu asaru vērti. Šajā pasaulē mani draugi man ir viss. UN tētis. Tas ir tas ko es nekad ne pret ko neiemainīšu, un kā dēļ man nekad nekā nebūs žēl. Viņu dēl esmu gatava atdot visu. Viņu priekšā esmu gatava noņemt visas savas maskas., jo viņi ir tie kas sapratīis, varbūt ka nosodīs, bet tomēr sapratīs, un paliks paši dārgākie.
    Daudz laimes dzimšanas dienā draudzenīt!
    Tiksimies vakarā! mīlu tevi ļoti ļoti! Par labiem draugiem atdotu visu.
    1:33a
    murgs kkāds!
    Te beidzot ir vieta kur nebaidos izteikt savas domas un izjūtas. Viena no tik ļoti retajām vietām, kur es neslēpjos, kur mani uzklausa tikai garāmgājēji, un varbūt pat tie ne.
    un labi ka tā
    nekādu atskaišu vai paskaidrojumu, vai mierinājumu,
    vienkārši bez maskas
    Paldies..;)

    << Previous Day 2008/10/11
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba